ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Σοκ με Όξλεϊντ Τσέιμπερλεϊν στη Λίβερπουλ, χάνει όλη τη νέα σεζόν

Σοκ με Όξλεϊντ Τσέιμπερλεϊν στη Λίβερπουλ, χάνει όλη τη νέα σεζόν
AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Ο Άλεξ Όξλεϊντ Τσέιμπερλεϊν, ο οποίος τραυματίστηκε τον περασμένο Απρίλιο, δεν θα αγωνιστεί καθόλου τη σεζόν 2018-2019, όπως αποκάλυψε ο τεχνικός του στη Λίβερπουλ, Γίργκεν Κλοπ.

Μία πολύ δυσάρεστη εξέλιξη επιβεβαίωσε ο Γίργκεν Κλοπ την Τετάρτη, μιλώντας στην ιστοσελίδα της Λίβερπουλ. Ο Γερμανός προπονητής επιβεβαίωσε τους φόβους ότι ο τραυματισμός του Άλεξ Οξλέιντ Τσέιμπερλεϊν στα περσινά ημιτελικά του Champions League κόντρα στη Ρόμα ήταν ο πιο σοβαρός που θα μπορούσε να είναι.

Αν και ο διεθνής Άγγλος μέσος ζήτησε από τον σύλλογο να μην δημοσιοποιήσει λεπτομέρειες για την έκταση του τραυματισμού του στο τέλος της περσινής σεζόν, αφού δεν ήθελε να χαλάσει το κλίμα με την ομάδα να προκρίνεται στον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης μετά από 11 χρόνια, πλέον έγινε γνωστό ότι δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί τη σεζόν 2018-2019.

Οι εξετάσεις έδειξαν ζημιά στον πρόσθιο και στον οπίσθιο χιαστό, καθώς και σε άλλους συνδέσμους του γονάτου του, όταν έκανε τάκλιν για να κλέψει από τον Αλεκσάνταρ Κολάροβ στο παιχνίδι του "Άνφιλντ" τον Απρίλιο.

"Μοιάζει πως είναι η κατάλληλη στιγμή να πω στον κόσμο ότι ο Οξ αυτήν τη σεζόν θα εστιάσει στην ανάρρωση και στην αποκατάσταση. Το γνωρίζαμε ουσιαστικά από την ημέρα που τραυματίστηκε και μετά από μία επιτυχημένη επέμβαση, ήμασταν βέβαιοι. Ελπίζουμε όλοι να συμπεριφερθούν σε αυτό το νέο κατάλληλα. Δεν υπάρχει αλλαγή ή πισωγύρισμα, είναι ακριβώς εντός χρονοδιαγράμματος και όπως το περιμέναμε. Η νέα πληροφορία είναι ότι τώρα δίνουμε λεπτομέρειες δημόσια", δήλωσε ο Γερμανός προπονητής.

"Είναι γνώρισμα του Οξ που δεν ήθελε τα νέα να επισκιάσουν το τέλος της περσινής σεζόν μας και για να είμαι ειλικρινής, σκεφτήκαμε κι εμείς να περιμένουμε προτού το πούμε στον κόσμο σε μία κατάλληλη στιγμή. Η επέμβασή του, που την έκανε την μέρα της ρεβάνς στη Ρώμη, ήταν απολύτως επιτυχημένη και η ανάρρωσή του άρχισε πολύ καλά. Η αλήθεια είναι, όμως, ότι προετοιμαζόμαστε για τη σεζόν γνωρίζοντας ότι δεν θα είναι μαζί μας στο γήπεδο για αγώνες στην πλειονότητά της. Αν τον δούμε μέσα στη σεζόν, θα είναι μπόνους".

Photo credits: AP Photo/Dave Thompson

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ