ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

"Χτυπάει" Φαλκάο η Λίβερπουλ από Γιουνάιτεντ

"Χτυπάει" Φαλκάο η Λίβερπουλ από Γιουνάιτεντ

Ο Ρανταμέλ Φαλκάο δύσκολα θα συνεχίσει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο σενάριο θέλει τον παίκτη να προτείνεται στη Λίβερπουλ η οποία τον ήθελε και πέρσι.

Η παρουσία του Φαλκάο στη Μάντσεστερ δεν ήταν σε καμία περίπτωση αυτή που ονειρευόταν ο Κολομβιανός επιθετικός. Με τέσσερα γκολ και με ελάχιστο χρόνο συμμετοχής ο 29χρονος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα προσαρμογής.

Το ερχόμενο καλοκαίρι ολοκληρώνεται ο δανεισμός του από τη Μονακό και θα επιστρέψει στη Γαλλία.

Έχοντας όλες τις επιλογές ανοικτές ο Φαλκάο θα κληθεί να αποφασίσει για το μέλλον του. Πέρσι ήθελε να πάει στη Ρεάλ, ωστόσο κατέληξε στο Μάντσεστερ. Το ερχόμενο καλοκαίρι δεν αποκλείεται να θελήσει να δοκιμάσει και πάλι την τύχη του στο νησί.

Ήδη, σενάριο θέλει τη Λίβερπουλ να αποτελεί μία από τις πόρτες που αναμένεται να χτυπήσουν με το όνομα του παίκτη να έχει συνδεθεί με τα μεταγραφικά των κόκκινων και το περασμένο καλοκαίρι. Μάλιστα, το επικρατέστερο σενάριο θέλει τον παίκτη να προτείνεται με τη μορφή του δανεισμού. Ο Ρότζερς σίγουρα θα ήθελε τον παλιό καλό Φαλκάο, αλλά υπάρχουν δύο ερωτηματικά.

Το πρώτο αφορά την κατάσταση του Κολομβιανού, αφού στη μέχρι τώρα παρουσία του στη Μάντσεστερ δείχνει να μην έχει προσαρμοστεί και δεν θυμίζει τίποτα από τον παλιό καλό του εαυτό. Το επόμενο ερωτηματικό είναι τα οικονομικό σκέλος. Το καλοκαίρι η Λίβερπουλ αναμένεται να βγάλει στο σφυρί τους Μπαλοτέλι, Μπορίνι και Λάμπερτ θέλοντας να εξοικονομήσει χρήματα και να κινηθεί στις μεταγραφές.

Αν το συγκεκριμένο σενάριο επαληθευτεί, θα το δούμε σε λίγους μήνες.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ