ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Σισέ: "Πρωτάθλημα σε 2-3 χρόνια με τη Λίβερπουλ ο Κλοπ"

ÅÊÄÉÊÁÓÇ ÔÇÓ ÕÐÏÈÅÓÇÓ ÌÁÑÉÍÁÊÇ - ÓÉÓÅ . (Eurokinissi Sports - Eurokinissi Sports)
ÅÊÄÉÊÁÓÇ ÔÇÓ ÕÐÏÈÅÓÇÓ ÌÁÑÉÍÁÊÇ - ÓÉÓÅ . (Eurokinissi Sports - Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Τζιμπρίλ Σισέ έπλεξε το εγκώμιο του Γιούργκεν Κλοπ και υποστήριξε ότι θα κατακτήσει την Premier League ως τεχνικός της Λίβερπουλ στα επόμενα δύο ή τρία χρόνια.

Ο πρώην επιθετικός των Παναθηναϊκού και Λίβερπουλ, Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος την Τρίτη βρέθηκε στην Αθήνα για να καταθέσει στη δίκη με τον Βαγγέλη Μαρινάκη για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού του 2011, υποστήριξε ότι ο Γιούργκεν Κλοπ θα κατακτήσει το πρωτάθλημα με τους "reds" μέσα στα επόμενα δύο ή τρία χρόνια.

"Είχα την ευκαιρία να τον συναντήσω και να μιλήσω μαζί του. Είναι άνθρωπος που αμέσως σου μεταδίδει ενέργεια. Είναι ωραίο να παίζεις υπό τις οδηγίες του. Είναι σαν τον Μουρίνιο στο θέμα της μετάδοσης ενέργειας. Θα τα πάει καλά γενικά στη Λίβερπουλ. Στη Ντόρτμουντ τον αγάπησαν, στη Λίβερπουλ το ίδιο. Δεν είναι τυχαίο αυτό.

Όταν όλοι αισθάνονται το ίδιο για σένα, δεν είναι σύμπτωση, σημαίνει ότι κάτι έχεις καταφέρει. Μακάρι να είχα κι εγώ την ευκαιρία να συνεργαστώ μαζί του γιατί είναι προπονητής που πάντοτε θα υπερασπίζεται και θα υποστηρίζει τους ποδοσφαιριστές του και είναι προπονητής τον οποίο θέλεις κι εσύ να υποστηρίξεις.

Πιστεύω ότι θα καταφέρει να φτάσει με τη Λίβερπουλ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος σε διάστημα 2-3 ετών. Είναι ο καλύτερος προπονητής. Όταν βρει και τους κατάλληλους ποδοσφαιριστές, θα το πάρει", υποστήριξε ο Τζιμπρίλ Σισέ.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ