ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

"Σφήνα" της Λίβερπουλ για Αλέξις Σάντσες

Arsenal's Alexis Sanchez celebrates scoring his side's first goal of the game, during the English Premier League soccer match between West Bromwich Albion and Arsenal, at The Hawthorns, in West Bromwich, England, Sunday, Dec. 31, 2017. (Martin Rickett/PA via AP)
Arsenal's Alexis Sanchez celebrates scoring his side's first goal of the game, during the English Premier League soccer match between West Bromwich Albion and Arsenal, at The Hawthorns, in West Bromwich, England, Sunday, Dec. 31, 2017. (Martin Rickett/PA via AP) AP

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Mirror", η Λίβερπουλ μπήκε γερά στο κόλπο της απόκτησης του Αλέξις Σάντσες, ούσα διατεθειμένη να καλύψει τις οικονομικές απαιτήσεις της Άρσεναλ χάρη στα χρήματα του Φιλίπε Κοουτίνιο.

Ο Αλέξις Σάντσες αποτελεί, δίχως αμφιβολία, το πιο "καυτό" όνομα στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι. Η απόφασή του να μην ανανεώσει τη συνεργασία του με την Άρσεναλ, η οποία ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι, έχει ως αποτέλεσμα αρκετές ομάδες να ερίζουν για την απόκτησή του.

Μεγάλο φαβορί είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Σίτι, οι οποίες "κονταροχτυπιούνται" για χάρη του, με τους "κόκκινους διαβόλους" να έχουν, τη δεδομένη χρονική στιγμή το "πάνω χέρι", σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ.

Ωστόσο, γερά στο κόλπο της απόκτησής του φαίνεται πως έχει μπει κι η Λίβερπουλ. Το ρεπορτάζ της εφημερίδας " Mirror" αναφέρει πως οι διοικούντες τους "κόκκινους" επιχειρούν να φέρουν τον παίκτη στο Λίβερπουλ, εκμεταλλευόμενοι το "ζεστό χρήμα" απ' την παραχώρηση του Φιλίπε Κοουτίνιο στην Μπαρτσελόνα.

Οι άνθρωποι της ομάδας θεωρούν πως είναι μεγάλη ευκαιρία να αποκτήσουν έναν παίκτη παγκόσμιας κλάσης με σχετικά λίγα χρήματα σε σχέση με την πραγματική αξία του. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι "κόκκινοι" πιστεύουν πως τα μόλις 40.000.000 ευρώ που ζητάει η Άρσεναλ για να τον αφήσει ελεύθερο, αποτελούν πειρασμό, με αποτέλεσμα να είναι διατεθειμένοι να κάνουν την υπέρβαση, προσφέροντάς του ένα ηγεμονικό συμβόλαιο.

Τη φετινή σεζόν, ο Σάντσες μετράει οχτώ γκολ και τέσσερις ασίστ σε 22 συμμετοχές, ενώ συνολικά με τη φανέλα των "κανονιέρηδων" έχει 80 τέρματα και 46 ασίστ σε 166 αγώνες.

Photo Credits: Martin Rickett/PA via AP

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ