ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Σε κώμα βρίσκεται ο φίλαθλος της Λίβερπουλ

Σε κώμα βρίσκεται ο φίλαθλος της Λίβερπουλ
© DAVID ORNSTEIN/TWITTER

Σε κώμα με σοβαρή εγκεφαλική βλάβη νοσηλεύεται ο 53χρονος Ιρλανδός, Σιν Κοξ, που τραυματίστηκε σε επεισόδια που έγιναν πριν από τον αγώνα στο Άνφιλντ ανάμεσα σε οπαδούς της Λίβερπουλ και της Ρόμα. (VIDEOS)

Πολύ δύσκολη κρίνεται η κατάσταση της υγείας του 53χρονου Ιρλανδού φιλάθλου της Λίβερπουλ, Σιν Κοξ, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στα επεισόδια που σημειώθηκαν πριν τον πρώτο ημιτελικό του Champions League με τη Ρόμα στο Άνφιλντ.

Ο ίδιος βρίσκεται σε κώμα με σοβαρή εγκεφαλική βλάβη, όπως αναφέρεται από μέλη της οικογένειάς του σε ΜΜΕ της Βρετανίας. Δύο οπαδοί της Ρόμα, 25 και 26 ετών, έχουν συλληφθεί με την κατηγορία της απόπειρας δολοφονίας.

Σύμφωνα με τη βρετανική αστυνομία, μπροστά από το Albert Pub, όπου μαζεύονται οι φίλοι της Λίβερπουλ, περίπου 80 οπαδοί της Ρόμα με κουκούλα και οπλισμένοι με ιμάντες και σφυριά, επιτέθηκαν εναντίον φίλων των ρεντς. Οι δύο Ιταλοί εντοπίστηκαν το βράδυ, ενώ εννέα οπαδοί (πέντε Ιταλοί και τέσσερις Βρετανοί) συνελήφθησαν μετά τα επεισόδια και τον τραυματισμό του Κοξ.

Να πούμε πως είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών, ενώ η σύζυγός του, Μαρτίνα, έφτασε με αεροπλάνο από την Ιρλανδία, ενώ τα παιδιά μένουν στο σπίτι και περιμένουν νέα για την κατάσταση της υγείας του πατέρα τους, ο οποίος δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.





TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ