ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Ο Ρότζερς κινδυνεύει

Ο Ρότζερς κινδυνεύει

Ο τεχνικός της Λίβερπουλ, Μπρένταν Ρότζερς, ανέλαβε την ευθύνη για την κάκιστη πορεία της Λίβερπουλ, παραδεχόμενος ότι η θέση του είναι επισφαλής.

Την απόλυτη ευθύνη για την ήττα από την Κρίσταλ Πάλας και την εν γένει κακή πορεία της Λίβερπουλ εξέφρασε ο τεχνικός της ομάδας, Μπρένταν Ρότζερς, μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

"Δεν είμαι αλαζόνας τόσο, για να νομίζω ότι θα είμαι στη θέση μου ο,τι και να γίνει. Κάθε προπονητής θα σου πει, ότι πρέπει να κερδίζεις παιχνίδια και να έχεις καλά αποτελέσματα. Αλλά, έχουμε εξαιρετική επικοινωνία με τους ιδιοκτήτες. Είμαστε ειλικρινείς μεταξύ μας, αλλά στο τέλος πρέπει να παίρνεις αποτελέσματα.

Εκτός από αυτή την περίοδο, η ανάπτυξή μας ήταν πολύ καλή και γρήγορη. Αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι σαν προπονητής, πρέπει να παίρνεις τα αποτελέσματα.

Αυτό θα στηρίξει την εμπιστοσύνη των ιδιοκτητών. Θα κάνω πάντα στο καλύτερο δυνατό. Τώρα, πρέπει να παλέψω πιο σκληρά. Και να αναλάβω την ευθύνη, γιατί σαν ένας προπονητής πλήρους ευθύνης, αυτή πέφτει πάντα πάνω σε εμένα. Κάθε πίεση, έρχεται σε εμένα.

Η εμφάνιση ήταν απογοητευτική, καμία σχέση με τα επίπεδα που περιμέναμε μετά την καλή αρχή. Είδατε μία ομάδα χαμηλή σε αυτοπεποίθηση, σήμερα. Πρέπει να βρούμε μία λύση, σύντομα.", δήλωσε ο Μπρένταν Ρότζερς.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ