ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Ρότζερς: "Μπορούσαμε νίκη με 4-1 επί της Τσέλσι"

Ρότζερς: "Μπορούσαμε νίκη με 4-1 επί της Τσέλσι"

Ο Μπρένταν Ρότζερς τόνισε ότι η Λίβερπουλ πρέπει να παίξει χωρίς φόβο στον δεύτερο ημιτελικό του League Cup επί της Τσέλσι και δεν έκρυψε την αισιοδοξία του ότι η ομάδα του θα πάει στο... Γουέμπλεϊ!

Ο Μπρένταν Ρότζερς ψάχνει τον πρώτο του τίτλο από τότε που πήγε στη Λίβερπουλ το καλοκαίρι του 2012 και γνωρίζει πολύ καλά πως απόψε (27/1, 21:45) έχει μία καλή ευκαιρία να φτάσει κοντά σε αυτό το στόχο.

Και αυτό γιατί οι "κόκκινοι" αντιμετωπίζουν στο "Stamford Bridge" την Τσέλσι στον δεύτερο ημιτελικό του League Cup, στη ρεβάνς του 1-1 στο "Anfield", με τον προπονητή της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ να θεωρεί πως οι παίκτες του έχουν όλα τα φόντα να αποκλείσουν τους Λονδρέζους και να βρεθούν αυτοί στον τελικό του "Wembley".

"Πρέπει να πάμε εκεί και να μην έχουμε φόβο. Σεβόμαστε φυσικά τον αντίπαλό μας επειδή είναι μία πολύ καλή ομάδα αλλά δεν έχουμε να φοβόμαστε τίποτα στο παιχνίδι.

Είμαστε μία ομάδα που βρίσκεται σε καλή φόρμα. Παίζουμε καλά, δουλεύουμε καλά και ξέρουμε πως μπορούμε να πάμε εκεί και να νικήσουμε", δήλωσε αρχικά για το μεγάλο ματς ο Βορειοιρλανδός τεχνικός, και συμπλήρωσε:

Ρότζερς: "Μπορούσαμε νίκη με 4-1 επί της Τσέλσι"

"Νομίζω ότι γνωρίζουν πόσο καλή ομάδα είμαστε στην επίθεση. Προερχόμαστε από μία καλή εμφάνιση εντός έδρας όπου έπρεπε να είχαμε πάρει τη νίκη.

Όποιος είδε τον πρώτο ημιτελικό θα πιστεύει ότι θα μπορούσαμε να είχαμε νικήσει 3-1 ή 4-1. Όμως δεν το καταφέραμε και τώρα πάμε για ένα ματς και ό,τι βγει.

Η αυτοπεποίθησή μας όμως μακριά από την έδρα μας είναι σε υψηλό επίπεδο και ξέρουμε ότι η ταχύτητά μας στο παιχνίδι μπορεί να κάνει ζημιά σε οποιονδήποτε αντίπαλο".

Ρότζερς: "Μπορούσαμε νίκη με 4-1 επί της Τσέλσι"

Ο Ρότζερς, ο οποιός είχε γενέθλια τη Δευτέρα όπως και ο Μουρίνιο (έκλεισε τα 42 ενώ ο Πορτογάλος τα 52) μπήκε μάλιστα στη λογική των... mind games καθώς υπενθύμισε τον αποκλεισμό-σοκ της Τσέλσι από το FA Cup από τη Μπράντφορντ και την πίεση που θα βαραίνει τα πόδια των παικτών του Μουρίνιο.

"Η Τσέλσι θα θέλει να μπει στο ματς για να το κερδίσει αλλά στο βάθος του μυαλού τους, ακόμα και αν νικούν με 2-0, θα είναι λίγο τρομαγμένοι και θα αναρωτιούνται τί μπορεί να συμβεί".

Ρότζερς: "Μπορούσαμε νίκη με 4-1 επί της Τσέλσι"

Σημειώνεται πως ο Ντάνιελ Στάριτζ πήρε μέρος στις προπονήσεις της Λίβερπουλ όλη την περασμένη εβδομάδα μετά από αρκετούς μήνες αποχής λόγω τραυματισμού αλλά το πιθανότερο είναι να μην πάρει το ρίσκο ο Ρότζερς και να τον αφήσει εκτός αποστολής από το ματς κόντρα στην πρώην ομάδα του.

Οι πιθανές συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΤΣΕΛΣΙ: Κουρτουά, Ιβάνοβιτς, Κέιχιλ, Τέρι, Αθπιλικουέτα, Μάτιτς, Φάμπρεγας, Γουίλιαν, Οσκάρ, Αζάρ, Κόστα

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Μινιολέ, Τζαν, Σκρτελ, Σακό, Μάρκοβιτς, Χέντερσον, Λούκας Λέιβα, Μορένο, Κοουτίνιο, Τζέραρντ, Στέρλινγκ

Λίβερπουλ - Τσέλσι 1-1 (1ος ημιτελικός League Cup)

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ