ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Ρότζερς: "Ξέρω πως κινδυνεύει η θέση μου"

Ρότζερς: "Ξέρω πως κινδυνεύει η θέση μου"

Ο Μπρένταν Ρότζερς παραδέχτηκε και ο ίδιος πως η θέση του στον πάγκο είναι επισφαλής μετά το άσχημο φετινό ξεκίνημα της Λίβερπουλ, ωστόσο τόνισε πως απολαμβάνει την πίεση που έχει να αντιμετωπίσει.

Η Λίβερπουλ μετράει μόλις 2 νίκες στις έξι πρώτες αγωνιστικές της Premier League (έχει επίσης 2 ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες) και το γεγονός αυτό έχει δημιουργήσει ένα εξαιρετικό βαρύ κλίμα για τον Μπρένταν Ρότζερς, με μεγάλο κομμάτι των οπαδών να μην τον στηρίζει πλέον και να επιθυμεί την άμεση αντικαστάστασή του.

Ο Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος έχει σταματήσει το περασμένο καλοκαίρι από τη Ντόρτμουντ, φέρεται πως αποτελεί τον μεγάλο στόχο των "κόκκινων" , με τον Ρότζερς να δηλώνει ωστόσο στη σημερινή συνέντευξη Τύπου πως μπορεί να αντέξει στην πίεση που του ασκείται και να αλλάξει την κατάσταση.

"Δεν είμαι τόσο εφησυχασμένος για να πιστεύω ότι η θέση μου δεν κινδυνεύει ποτέ. Ο θετικός φόβος σου δίνει πάντα κίνητρα. Έχω και θα έχω πάντα πίστη και εμπιστοσύνη στον εαυτό μου.

Δεν παραγνωρίζω ότι πρέπει να πάρω αποτελέσματα και να παίζει καλά η ομάδα", τόνισε στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής ο Βορειοιρλανδός, ενόψει του εντός έδρας αγώνα με την Άστον Βίλα, και συνέχισε:

Ρότζερς: "Ξέρω πως κινδυνεύει η θέση μου"

"Πάντα υπάρχει φημολογία γύρω από τη δουλειά σου, ειδικά όταν δεν παίρνεις τις νίκες. Από τότε που είμαι εδώ τουλάχιστον 10 ονόματα προπονητών έχουν ακουστεί για αυτή τη θέση. Έχω τακτική επικοινωνία με τους ιδιοκτήτες και η σχέση μας είναι πολύ δυνατή.

Είτε μείνω εδώ ακόμα μία ημέρα, έναν μήνα ή έναν χρόνο, θα δίνω τον καλύτερο εαυτό μου για να παίρνω αποτελέσματα. Απολαμβάνω την πίεση της πρόκλησης. Περιμένω να είμαι προπονητής για άλλα 20 χρόνια και δεν περιμένω ότι αυτά τα 20 χρόνια θα είναι ολα στη Λίβερπουλ.

Το σημαντικότερο πράγμα εδώ η επιτυχία του συλλόγου, για αυτό δουλεύουμε όλοι. Θέλω να διασφαλίσω οτι θα μείνω εδώ για πολύ καιρό. Θα συνεχίζω να προετοιμάζω τους παίκτες μου για να παίζουν συναρπαστικό και δυναμικό ποδόσφαιρο και να παίρνουμε νίκες".

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ