ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Ραϊόλα: "Θα πεθάνεις στη Λίβερπουλ ή..."

Ραϊόλα: "Θα πεθάνεις στη Λίβερπουλ ή..."

Μόνο για ένα ποσό της τάξης των 60 - 70 εκατ. ευρώ θα μπορούσε να φύγει ο Μάριο Μπαλοτέλι από τη Λίβερπουλ, σύμφωνα με δηλώσεις του ατζέντη του, Μίνο Ραϊόλα.

Ο ατζέντης του Μάριο Μπαλοτέλι, Μίνο Ραϊόλα, ξεκαθάρισε ότι ο Ιταλός θα παραμείνει στη Λίβερπουλ παρά μόνο εάν ερχόταν μία πρόταση ύψους 60.000.000 -70.000.000 ευρώ, ενώ χαρακτήρισε λάθος την επιστροφή του στη Μίλαν μετά τη Μάντσεστερ Σίτι.

"Η Λίβερπουλ είναι διαφορετική από τις άλλες ομάδες. Εκεί, λόγω της φιλοσοφίας του Μπρένταν Ρότζερς, δεν επιτρέπουν σε 10 ποδοσφαιριστές να τρέχουν και σε έναν να είναι ο σούπερσταρ.

Ο Μάριο είναι ένας ποδοσφαιριστής που αλλάζει το παιχνίδι σε δύο οι τρεις στιγμές, οπότε πρέπει να τον προσαρμόσουν στην ομάδα και αυτός να προσαρμοστεί σε αυτούς. Τον είδα τη Δευτέρα και του είπα.

Έχεις ένα μεγάλο σε διάρκεια συμβόλαιο, δεν σε παίρνω από εδώ. Είτε θα φύγεις από τη Λίβερπουλ για 60.000.000 ή 70.000.000, είτε θα πεθάνεις εδώ. Περνά κάτι, που δεν είχε περάσει πριν. Στις άλλες ομάδες είχε χώρο. Στη Λίβερπουλ ή κάνεις αυτά που σου λένε, ή μένεις απέξω.

Τέλος, υπάρχει μία ιστορία για την κόρη του. Η Πία έχει αλλάξει τη ζωή του, αλλά η μητέρα της κόρης του δεν τον αφήνει να ηρεμήσει. Ο κόσμος δεν τον γνωρίζει, η αλήθεια είναι ότι ο Μάριο είναι ανασφαλές παιδί και μερικές φορές κάνει ανόητα πράγματα.

Θέλω τον μπαμπά μου, τη μαμά μου την Ιταλία, τους φίλους μου, μου έλεγε όταν ήταν στη Σίτι. Τον έφερα πίσω στην Ιταλία μετά τη Σίτι. Ήταν από τα μεγαλύτερα λάθη της καριέρας μου.", είπε ο Μίνο Ραϊόλα.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ