ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Προχωράει του Λεμάρ στη Λίβερπουλ!

Προχωράει του Λεμάρ στη Λίβερπουλ!

Ο 23χρονος Γάλλος μεσοεπιθετικός, Τομά Λεμάρ, φαίνεται πως από το καλοκαίρι θα έχει βρει νέα ποδοσφαιρική στέγη και αυτή είναι η Λίβερπουλ. (VIDEO)

Είναι διακαής πόθος του Γιούργκεν Κλοπ εδώ και καιρό, βρέθηκε κοντά τον Ιανουάριο, αλλά φαίνεται πως έστω και με εξάμηνη καθυστέρηση θα γίνει ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ. Ο Τομά Λεμάρ αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στους "ρεντς", οι οποίοι κερδίζουν την... κούρσα της απόκτησής του από την Άρσεναλ.

O ξένος Τύπος αναφέρει πως η διοίκηση των "κόκκινων" φέρεται να έχει συμφωνήσει με τη Μονακό για τον 23χρονο μεσοεπιθετικό και πως το deal θα κλείσει στα 92.000.000 ευρώ. Οι Μονεγάσκοι τού έκαναν πρόταση ανανέωσης ως το 2020, αλλά ο ίδιος αρνήθηκε, δείχνοντας πως ήθελε να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Ο Κλοπ βλέπει στο πρόσωπό του έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να μπει στα παπούτσια του Κοουτίνιο και γι' αυτό κατέθεσε τον Γενάρη πρόταση 85.000.000 ευρώ, η οποία δεν έγινε αποδεκτή. Με 7.000.000 περισσότερα η συμφωνία αναμένεται να ολοκληρωθεί, βλέποντας ότι ο Λεμάρ δεν θέλει να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο.

Ο Λεμάρ προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της Καέν. Ο Αρσέν Βενγκέρ τον είχε εντοπίσει σε ηλικία 18 ετών, όμως τον πρόλαβε η Μονακό, οδηγώντας μαζί με τον Κιλιάν Εμπαπέ την ομάδα του Πριγκιπάτου στο πρωτάθλημα Γαλλίας και στους "4" του Champions League. Την περασμένη σεζόν είχε 9 γκολ και 10 ασίστ σε 34 ματς πρωταθλήματος

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ