ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Προχωράει του Γκέτσε στη Λίβερπουλ

Προχωράει του Γκέτσε στη Λίβερπουλ

Ο Γιούργκεν Κλοπ θέλει τον Μάριο Γκέτσε στη Λίβερπουλ και η "Sun" αναφέρει ότι το θέμα προχωράει και ο Γερμανός ενδέχεται να γίνει κάτοικος "Άνφιλντ".

Όταν η Μπάγερν Μονάχου απέκτησε τον Μάριο Γκέτσε από την Μπορούσια Ντόρτμουντ, πίστευε ότι είχε εντάξει στο δυναμικό της το "next big thing" του γερμανικού ποδοσφαίρου. Ένας παίκτης σε νεαρή ηλικία, με δεδομένα προσόντα και σε συνεχή άνοδο.

Οι ελπίδες αποδείχτηκαν φρούδες. Κακά τα ψέματα, ο Γκέτσε ποτέ δεν βρήκε ρόλο στην Μπάγερν και δεν καθιερώθηκε. Η καριέρα του έχει μείνει στάσιμη, για να μην πούμε ότι έχει φθίνουσα πορεία. Ο Γιούργκεν Κλοπ θέλει να τον ξαναβάλει στον δρόμο τον σωστό.

Σύμφωνα με την "Sun", ο Γερμανός προπονητής θέλει τον συμπατριώτη του στη Λίβερπουλ και μάλιστα οι συζητήσεις φέρεται να είναι προχωρημένες και ο Γκέτσε ίσως και την ερχόμενη εβδομάδα να είναι παίκτης των ρεντς.

Μάλιστα, το κόστος αναμένεται να πλησιάσει τα 26.000.000 ευρώ και η Λίβερπουλ μπορεί να τα δώσει για να ικανοποιήσει την επιθυμία του Κλοπ, ο οποίος ξέρει πώς να παίρνει ό,τι καλύτερο από τον Γκέτσε.

Θυμίζουμε πως ήδη η αγγλική ομάδα έχει συμφωνήσει με τη Μάιντς για να τον Γερμανό τερματοφύλακα, Λόρις Κάριους, δίνοντας ένα ποσό της τάξεως των 6.000.000 ευρώ.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ