ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Προπονήθηκε με Λίβερπουλ ο Έντεγκααρντ

Προπονήθηκε με Λίβερπουλ ο Έντεγκααρντ

Ο 15άχρονος, Μάρτιν Έντεγκααρντ, ξεναγήθηκε στο "Άνφιλντ", έκανε προπόνηση με την Λίβερπουλ και είναι έτοιμος να υπογράψει με τους "κόκκινους" (videos)

Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, ο Νορβηγός, Μάρτιν Έντεγκααρντ, αναμένεται να υπογράψει στην Λίβερπουλ, έπειτα από τα νέα της Πέμπτης.

Τα νέα αυτά είναι πως ο νεαρός βρίσκεται στην Αγγλία, ξεναγήθηκε στο "Άνφιλντ" και μάλιστα έκανε την πρώτη του προπόνηση με την Λίβερπουλ.

Μαζί με τον πατέρα του είδαν και την πόλη, ενώ θυμίζουμε πως στις 17 Δεκεμβρίου θα κλείσει τα 16 του χρόνια και πως ενδιαφέρονται επίσης Τσέλσι, Ρεάλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μεταξύ άλλων.

Ο μέσος της Στρέμσγκοντσετ, ο οποίος ήδη έχει 3 συμμετοχές με την εθνική Νορβηγίας, ουσιαστικά θα προσπαθήσει να πείσει τον Μπρένταν Ρότζερς, ο οποίος αναμένεται να δώσει το "ΟΚ" και να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή.

Όσον αφορά το όνομά του, γράφεται Ødegaard, το οποίο δεν προφέρεται Όντεγκααρντ, αλλά Έντεγκααρντ, καθώς το "Ø" προφέρεται "Ε" με έναν... τόνο "Ο" στην αρχή!

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ