ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Περνάει ιατρικά στη Λίβερπουλ ο Σακίρι

Switzerland's Xherdan Shaqiri celebrates beating Serbia 2-1 in a group E match at the 2018 soccer World Cup in the Kaliningrad Stadium in Kaliningrad, Russia, Friday, June 22, 2018. (AP Photo/Victor Caivano)
Switzerland's Xherdan Shaqiri celebrates beating Serbia 2-1 in a group E match at the 2018 soccer World Cup in the Kaliningrad Stadium in Kaliningrad, Russia, Friday, June 22, 2018. (AP Photo/Victor Caivano) AP PHOTO/VICTOR CAIVANO

Ο Τζερντάν Σακίρι αναμένεται να περάσει εντός της ημέρας ιατρικά και στη συνέχεια να υπογράψει για τέσσερα χρόνια στη Λίβερπουλ, η οποία πλήρωσε τη ρήτρα που υπήρχε στο συμβόλαιό του με τη Στόουκ Σίτι.

Παίκτης της Λίβερπουλ θα πρέπει να θεωρείται ο Τζερντάν Σακίρι. Ο Ελβετός μεσοεπιθετικός να περάσει εντός της ημέρας ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει συμβόλαιο τεσσάρων ετών με τους "κόκκινους".

Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, οι διοικούντες την αγγλική ομάδα κατέβαλαν τη ρήτρα ύψους 15.500.000 ευρώ στη Στόουκ Σίτι για τον 26χρονο εξτρέμ, ο οποίος αποτελούσε διακαή πόθο του Γιούργκεν Κλοπ.

Την περσινή σεζόν, ο Σακίρι σημείωσε οχτώ γκολ και μοίρασε εφτά ασίστ σε 38 αναμετρήσεις σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και League Cup με τη Στόουκ, αλλά δεν ήταν αρκετά προκειμένου η ομάδα να παραμείνει στην κατηγορία. Παράλληλα, είχε μια πολύ καλή πορεία με την Ελβετία στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, μετρώντας ένα γκολ και μία ασίστ σε τέσσερα παιχνίδια.

Με την επικείμενη απόκτηση του Σακίρι δυναμώνει ακόμη περισσότερο η επιθετική γραμμή της Λίβερπουλ, αφού ήδη στο ρόστερ υπάρχουν οι Σαντιό Μανέ, Μοχάμεντ Σαλάχ και Ρομπέρτο Φιρμίνο. Αυτή είναι η τρίτη μεταγραφή για τους "κόκκινους" κατά τη θερινή περίοδο, αφού είχαν προηγηθεί αυτές των Ναμπί Κεϊτά και Φαμπίνιο.

Photo Credits: AP Photo/Victor Caivano

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ