ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Περνάει ιατρικά και ανακοινώνεται ο Άλισον

Brazil goalkeeper Alisson runs jogs during a training session in Sochi, Russia, Wednesday, June 13, 2018. Brazil will face Switzerland on June 17 in the group E for the soccer World Cup. (AP Photo/Andre Penner)
Brazil goalkeeper Alisson runs jogs during a training session in Sochi, Russia, Wednesday, June 13, 2018. Brazil will face Switzerland on June 17 in the group E for the soccer World Cup. (AP Photo/Andre Penner) AP

Ο Άλισον βρίσκεται ήδη στην Αγγλία, περνάει ιατρικά και ανακοινώνεται από τη Λίβερπουλ, η οποία αποκτά έναν από τους καλύτερους τερματοφύλακες στον κόσμο.

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η μετεγγραφή του Άλισον στη Λίβερπουλ. Ο Βραζιλιάνος γκολκίπερ βρίσκεται ήδη στην Αγγλία για να περάσει ιατρικά και να ανακοινωθεί από την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ. Ο Άλισον προέρχεται από μια τρομερή σεζόν στη Ρόμα, ήταν βασικός της εθνικής του στο Μουντιάλ και θεωρείται ένας από τους κορυφαίους τερματοφύλακες στον κόσμο αυτή την στιγμή.

Μάλιστα, αναμένεται να γίνει ο πιο ακριβός τερματοφύλακας στην ιστορία του ποδοσφαίρου, ξεπερνώντας και τον Τζανλουίτζι Μπουφόν, ο οποίος είχε κοστίσει στη Γιουβέντους 52.000.000 το 2001 για να τον αγοράσει από την Πάρμα. Ο Βραζιλιάνος διεθνής θα λύσει το πρόβλημα των φιναλίστ του Champions League στο "1" και γι' αυτό η Λίβερπουλ είναι διατεθειμένη να καταβάλει το ποσό ρεκόρ των 75.000.000 ευρώ.

Το περσινό καλοκαίρι, ο αναπληρωματικός του Άλισον στη "σελεσάο", ο Έντερσον, φόρεσε τα γάντια της Μάντσεστερ Σίτι μετά από μία μεταγραφή που κόστισε 40.000.000 ευρώ και έγινε ο 2ος πιο ακριβός τερματοφύλακας του κόσμου εκείνη την εποχή. Φέτος, ο Έντερσον θα βρεθεί ξανά πίσω από τον συμπατριώτη του, με σχεδόν διπλάσιο ποσό.

Όσο για το συμβόλαιό του, θα είναι πενταετής διάρκειας και σίγουρα η Λίβερπουλ ενισχύεται αφάνταστα σε μια νευραλγική θέση που πονούσε. Σε κάθε περίπτωση, ισχυροποιείται και ο Κλοπ δεν μπορεί, παρά να είναι ικανοποιημένος με αυτή την εξέλιξη. Πλέον, αναμένονται οι ανακοινώσεις για την ολοκλήρωση του deal.

AP Photo/Andre Penner

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ