ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Παρουσιάζεται, προπονείται και παίζει με Θέλτα ο Κοουτίνιο

Liverpool's Philippe Coutinho celebrates scoring his side's first goal of the game against Swansea City during the English Premier League soccer match at Anfield, Liverpool, England, Tuesday Dec. 26, 2017. (Peter Byrne/PA via AP)
Liverpool's Philippe Coutinho celebrates scoring his side's first goal of the game against Swansea City during the English Premier League soccer match at Anfield, Liverpool, England, Tuesday Dec. 26, 2017. (Peter Byrne/PA via AP) AP

Δρομολογημένη είναι η μετακίνηση του Φιλίπε Κοουτίνιο από τη Λίβερπουλ στην Μπαρτσελόνα με τον Βραζιλιάνο πιθανόν να παρουσιάζεται την Κυριακή (7/1), να προπονείται για πρώτη φορά τη Δευτέρα (8/1) και να παίζει με τη Θέλτα (11/1).

Από το πρωί του Σαββάτου (6/1) η "Sport" αποκάλυψε τη συμφωνία της Λίβερπουλ με την Μπαρτσελόνα στα 120.000.000 (σταθερά) + 40.000.000 (μπόνους) ευρώ για τη μετακίνηση του Φιλίπε Κοουτίνιο από την πρώτη στη δεύτερη.

Σύμφωνα με την "AS", οι "μπλαουγκράνα" θέλουν ο 25χρονος Βραζιλιάνος διεθνής μεσοεπιθετικός να ταξιδέψει στη Βαρκελώνη σήμερα (6/1) το βράδυ και να παρουσιαστεί στο εντός έδρας ματς με τη Λεβάντε (7/1, 17:15) στο "Camp Nou".

Με γνώμονα το χρονοδιάγραμμα που έχει θέσει η Μπαρτσελόνα, ο Φιλίπε Κοουτίνιο θα προπονηθεί για πρώτη φορά υπό τις οδηγίες του Ερνέστο Βαλβέρδε τη Δευτέρα (8/1) και θα είναι διαθέσιμος για το ματς με τη Θέλτα στο Copa del Rey (ρεβάνς, στις 11 Ιανουαρίου). Εάν όχι, το αργότερο στο ματς με τη Σοθιεδάδ στο Σαν Σεμπαστιάν (14/1, 21:45) για την 19η αγωνιστική της La Liga.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ