ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Παίκτης του μήνα ο "Sotis"

Παίκτης του μήνα ο "Sotis"

Παίκτης του μήνα αναδείχθηκε ο Σωτήρης Κυργιάκος για τον μήνα Οκτώβρη μετά από ψηφοφορία των φίλων της Λίβερπουλ στο επίσημο σάιτ. "Το άξιζε αυτό το βραβείο ο Soto", είπε ο Χόντσον στην βράβευση του Έλληνα άσου.

Καλύτερος παίκτης των "reds" για το μήνα Οκτώβριο ανακηρύχθηκε από τους φίλους της ομάδας της Λίβερπουλ, ο Σωτήρης Κυργιάκος.

Την Παρασκευή στο "Ανφιλντ", ο προπονητής της Λίβερπουλ Ρόι Χόντσον έπλεξε το εγκώμιο του παίκτη του λίγο πριν βραβεύσει τον Τρικαλινό άσο.

"Το άξιζε αυτό το βραβείο ο Soto. Σκόραρε ένα σημαντικό γκολ (σσ στο παιχνίδι με την Μπλάκμπερν) και αναδείχθηκε σε κυρίαρχη φιγούρα. Είναι ένας από τους παίκτες που τα φώτα της δημοσιότητας δεν πηγαίνουν πάντα επάνω του.

Υπάρχουν κι άλλοι ποδοσφαιριστές που τα πήγαν καλά, όμως ο ‘Soto’ ανήκει στην κατηγορία των παικτών, οι οποίοι δεν δέχονται πολύ συχνά επαίνους. Παίκτες όπως οι Στίβεν Τζέραρντ, Φερνάντο Τόρες και Πέπε Ρέινα βρίσκονται συχνά στο επίκεντρο και αποθεώνονται από τον κόσμο. Οπότε, είναι πολύ όμορφο και ξεχωριστό που αυτό το βραβείο μπορεί να απονεμηθεί και σε άλλα άξια μέλη του συλλόγου", υποστήριξε ο τεχνικός των "reds".

Αφησε πίσω τους Ρέινα και Τζέραρντ

Στη ψηφοφορία για την ανάδειξη του καλύτερου παίκτη για τον Οκτώβριο ο Κυργιάκος σάρωσε αφού πήρε την πρώτη θέση με 61% αφήνοντας δεύτερο τον Πέπε Ρέινα (13%) και τρίτο τον Στίβεν Τζέραρντ (8%).

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο που ετοίμασαν οι φίλοι της Λίβερπουλ για τη βράβευση του Κυργιάκου, με στιγμιότυπα από τους αγώνες που έχει δώσει, αλλά και τις δηλώσεις του Ρόι Χόντσον.

Η στιγμή της βράβευσης...

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ