ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Παίκτης της Λίβερπουλ κάνει like σε κριτική κατά συμπαίκτη του

Liverpool's Joe Gomez, left, challenges for the ball with Sevilla's Joaquin Correa during the Champions League group E soccer match between Liverpool and Sevilla at Anfield stadium in Liverpool, England, Wednesday, Sept. 13, 2017. (AP Photo/Frank Augstein)
Liverpool's Joe Gomez, left, challenges for the ball with Sevilla's Joaquin Correa during the Champions League group E soccer match between Liverpool and Sevilla at Anfield stadium in Liverpool, England, Wednesday, Sept. 13, 2017. (AP Photo/Frank Augstein) AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Ένας φίλος της Λίβερπουλ ασκεί κριτική στον Ντέγιαν Λόβρεν μετά από την ισοπαλία της Λίβερπουλ με τη Σεβίλλη και ο Τζο Γκόμεζ συμφωνεί, κάνοντας like.

Το κλίμα στη Λίβερπουλ δεν είναι ευχάριστο μετά από τη συντριβή από τη Μάντσεστερ Σίτι με 0-5 και την γκέλα με τη Σεβίλλη στο "Άνφιλντ", κάτι που επιβεβαιώνεται και από τη δραστηριότητα ενός παίκτη της ομάδας στα social media.

Ο 20χρονος Τζο Γκόμεζ, ο οποίος αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις του αγώνα για το Champions League, χρησιμοποιείται κυρίως στα άκρα της άμυνας από τον Γίργκεν Κλοπ, αν και ο ίδιος δηλώνει κεντρικός αμυντικός.

Ένας φίλαθλος της Λίβερπουλ έγραψε στο instagram ένα σχόλιο αγανάκτισης σε ένα ποστάρισμα του Γκόμεζ, στο οποίο ζητά από τον Άγγλο ποδοσφαιριστή να μιλήσει στον προπονητή του και να ζητήσει από τον Γερμανό τεχνικό να παίξει στα στόπερ αντί του Ντέγιαν Λόβρεν.

"Μπορείς να αρχίσεις να παίζεις κεντρικός αμυντικός; Κουράστηκα να βλέπω τον Λόβρεν να παίζει κεντρικά. Βάλε τον Κλοπ να σου βρει παρτενέρ για τα στόπερ, επειδή ξέρω ότι θα κάνεις τη δουλειά", έγραψε ο φίλος των "κόκκινων".

Ο Γκόμεζ, έκανε like σε αυτό το σχόλιο, επιβεβαιώνοντας ότι το κλίμα μεταξύ των παικτών στη Λίβερπουλ δεν είναι το καλύτερο δυνατό και δη εκείνων που απαρτίζουν το προβληματικό κομμάτι της ανασταλτικής λειτουργίας.

Photo credits: AP Photo/Frank Augstein

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ