ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Πάει για τετραπλό χτύπημα η Λίβερπουλ

Πάει για τετραπλό χτύπημα η Λίβερπουλ

Δυναμικό φινάλε στις μεταγραφές προσπαθεί να κάνει η Λίβερπουλ, η οποία κινείται για την απόκτηση τεσσάρων παικτών. Διαβάστε ποιοι είναι αυτοι και τι ισχύει στην κάθε περίπτωση.

Τις τελευταίες πινελιές στο ρόστερ της επιχειρεί να προσθέσει η Λίβερπουλ, η οποία εδώ και πολύ καιρό είχε μείνει στάσιμη στα μεταγραφικά με εξαίρεση τον δανεισμό του Αλί Σισοκό.

Ο Μπρένταν Ρότζερς είχε ξεκαθαρίσει πως θα ήθελε κάποιες ακόμα προσθήκες και φαίνεται πως η διοίκηση θα ικανοποιήσει τελικά -ως έναν βαθμό- τις επιθυμίες του.

Ο 40χρονος τεχνικός είχε καταστήσει σαφές πως είναι απαραίτητες οι μεταγραφές ενός κεντρικού αμυντικού κι ενός εξτρέμ και εκτός εξαιρετικού απροόπτου θα αποκτηθούν παίκτες και για τις δύο θέσεις.

Αρχικά πιο κοντά απ' όλους βρίσκεται ο Τιάγκο Ιλόρι, για τον οποίο θα δοθούν 7 εκ. λίρες. Η περίπτωση του 20χρονου Πορτογάλου απασχολούσε τους "κόκκινους" από την αρχή του καλοκαιριού και τελικά η χρυσή τομή με τη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας βρέθηκε. Ο παίκτης θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις το Σαββατοκύριακο και στη συνέχεια θα υπογράψει.

Παράλληλα, γίνεται προσπάθεια για την απόκτηση ενός ακόμη κεντρικού αμυντικού. Ο λόγος για τον Μαμαντού Σακό της Παρί Σεν Ζερμέν, ο οποίος πιέζει για να φύγει από την Παρί Σεν Ζερμέν, με την οποία έχει συμβόλαιο για άλλον έναν χρόνο. Οριστική συμφωνία επιτεύχθηκε ανάμεσα στις δύο ομάδες με την "Equipe" να αναφέρει πως η Λίβερπουλ θα δώσει 15 εκ. λίρες για τον 23χρονο.

Ειρήσθω εν παρόδω, η "Liverpool Echo" αναφέρει πως παρά την απόκτηση δύο αμυντικών οι "κόκκινοι" δεν αναμένεται να πουλήσουν κανέναν, αφού ο Ιλόρι είναι νεαρός και δε θα συμπεριλαμβάνεται άμεσα στα πλάνα της πρώτης ομάδας.

Όσον αφορά τη θέση του εξτρέμ, ο εκλεκτός του Ρότζερς είναι ο Βίκτορ Μόουζες. Ο 22χρονος δεν υπολογίζεται από τον Ζοζέ Μουρίνιο και η Λίβερπουλ επιχειρεί να το εκμεταλλευτεί αυτό κάνοντας πρόταση για τον δανεισμό του. Η Τσέλσι παρουσιάζεται διστακτική στο να παραχωρήσει τον παίκτη στους "κόκκινους", όμως, κλειδιά σε αυτή την υπόθεση ίσως είναι η επιθυμία του παίκτη, ο οποίος θέλει να πάει στο Μέρσεϊσαϊντ, και το γεγονός πως η Λίβερπουλ είναι διατεθειμένη να δώσει ένα ποσό για τον δανεισμό του.

Τέλος, δεν αποκλείεται να αποκτηθεί και ο ελεύθερος Σέι Γκίβεν προκειμένου να υπάρχουν τρεις τερματοφύλακες, αφού ο Πέτερ Γκουλάσκι πήγε στη Σάλτσμπουργκ.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ