ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Πάει για τον "νέο Ροναλντίνιο" η Λίβερπουλ

Luan of Brazil's Gremio celebrates after scoring against Venezuela's Zamora during a Copa Libertadores soccer match in Barinas, Venezuela, Thursday, March 9, 2017.(AP Photo/Fernando Llano)
Λουάν AP

Τον 24χρονο επιθετικό της Γκρέμιο, Λουάν Βιέιρα, επιχειρεί να αποκτήσει η Λίβερπουλ. Το κόστος της μεταγραφής του, αν αυτή ολοκληρωθεί, ενδέχεται να φτάσει τα 30 εκατ. ευρώ. (VIDEO).

Σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Βραζιλιάνο επιθετικό της Γκρέμιο, Λουάν, βρίσκεται η Λίβερπουλ. Σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα, ο Γιούργκεν Κλοπ έχει βάλει εδώ και πολύ καιρό στο "μάτι" τον "νέο Ροναλντίνιο", όπως αποκαλείται, θέλοντας να φέρει στην ομάδα του έναν ακόμα ποδοσφαιριστή από τη χώρα της σάμπα, μετά τους Κοουτίνιο, Φιρμίνο και Λούκας.

Ο 24χρονος Λουάν (γεννημένος στις 27 Μαρτίου 1993, έχει ύψος 1.80) απέρριψε το νέο συμβόλαιο που του προτάθηκε από τη Γκρέμιο τον προηγούμενο μήνα. Στην ομάδα του Πόρτο Αλέγκρε δεσμεύεται μέχρι τον Ιούνιο του 2018 και αυτό αναγκάζει τη διοίκηση του βραζιλιάνου συλλόγου να προχωρήσει στην πώλησή του, ώστε να μην τον χάσει χωρίς να λάβει χρήματα.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, οι εκπρόσωποι του διεθνούς επιθετικού βρέθηκαν στο Λονδίνο τον περασμένο μήνα και φημολογείται ότι έκαναν συζητήσεις με τους ανθρώπους της Λίβερπουλ. Οι "ρεντς" για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους θα πρέπει να δαπανήσουν 30 εκατ. ευρώ. Ο Λουάν με τους Νεϊμάρ και Γκαμπριέλ Ζεσούς πήραν το χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο στους Αγώνες του Ρίο.

Ο στόχος της Λίβερπουλ μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, αριστερά, δεξιά, ως δεκάρι, αλλά και στην κορυφή. Είναι διεθνής με όλες τις μικρές ηλικιακά Εθνικές ομάδες της Βραζιλίας, ενώ έχει αγωνιστεί και έξι φορές με τους άνδρες, έχοντας σημειώσει τρία γκολ.

(AP Photo/Fernando Llano)

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ