ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Ολυμπιακός και Μίλαν τίμησαν τα θύματα του Χίλσμπορο

Ολυμπιακός και Μίλαν τίμησαν τα θύματα του Χίλσμπορο

Πέρασαν 25 χρόνια αλλά ουδείς έχει ξεχάσει τους 96 νεκρούς στο Χίλσμπορο. Δείτε το συγκινητικό πανό των οπαδών του Ολυμπιακού αλλά και το "You'll never walk alone" που τραγούδησαν οι φανατικοί της Μίλαν (pic+video).

Η τραγωδία στο Χίλσμπορο στις 21 Απριλίου 1989 έχει σημαδέψει το αγγλικό ποδόσφαιρο και τη Λίβερπουλ ειδικότερα, με όλα τα ματς της 34ης αγωνιστικής της Premier League να έχουν σέντρα με επτά λεπτά καθυστέρηση ως ελάχιστο φόρο τιμής στα 96 θύματα εκείνης της τραγωδίας.

Δεν ήταν όμως μόνο οι φίλοι της Λίβερπουλ που συγκλόνισαν με τις εκδηλώσεις τους στη μνήμη των θυμάτων, στο πλαίσιο του αγώνα της ομάδας τους με τη Μάντσεστερ Σίτι, καθώς την συμπαράστασή τους έδειξαν και οπαδοί άλλων ομάδων, μεταξύ των οποίων αυτοί του Ολυμπιακού και της Λίβερπουλ.

Συγκεκριμένα, οι φίλοι των Πειραιωτών, είχαν κρεμάσει στο πέταλο της Θύρας 7 (στη φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος) ένα πανό στα αγγλικά που έγραφε "Gone but not forgotten" ("Έφυγαν αλλά δεν θα ξεχαστούν ποτέ"), ενώ και η ΠΑΕ Ολυμπιακός έκανε πολλά retweets σε ποσταρίσματα της Λίβερπουλ αναφορικά με την τραγωδία.

Ολυμπιακός και Μίλαν τίμησαν τα θύματα του Χίλσμπορο
INTIME SPORTS

Όσον αφορά στη Μίλαν, μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα πρωταθλήματος με την Κατάνια το βράδυ της Κυριακής, οι τιφόζι των "ροσονέρι" στην Curva Sud τραγούδησαν για περίπου 3-4 λεπτά το διάσημο "You'll never walk alone", θέλοντας με αυτό τον τρόπο να δείξουν την αλληλεγγύη τους στον πόνο που βιώνει τέτοιες ημέρες σύσσωμη η ποδοσφαιρική οικογένεια της Λίβερπουλ.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ