ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Οι υποψήφιοι για να διαδεχτούν τον Ρότζερς στη Λίβερπουλ

Οι υποψήφιοι για να διαδεχτούν τον Ρότζερς στη Λίβερπουλ

Ο Μπρένταν Ρότζερς αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία και η Λίβερπουλ έχει ξεκινήσει το "τρέξιμο" για την εύρεση του διαδόχου του. Διαβάστε για τους πέντε προπονητές που είναι υποψήφιοι για να πάρουν το χρίσμα.

Στην Ελλάδα έχει ξεκινήσει η μάχη για την αρχηγία στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας με τέσσερις υποψηφίους να διεκδικούν το χρίσμα και κάπως έτσι μπορείτε να φανταστείτε και την κατάσταση στην ποδοσφαιρική Αγγλία όσον αφορά στη Λίβερπουλ.

Το ισόπαλο ντέρμπι με 1-1 κόντρα στην Έβερτον αποτέλεσε το κύκνειο άσμα για τον Μπρένταν Ρότζερς στον πάγκο μετά από σχεδόν 3,5 χρόνια παρουσίας στο σύλλογο και η κούρσα των υποψηφίων για τη διαδοχή του έχει ήδη ξεκινήσει από το βράδυ της Κυριακής.

Ο Γιούργκεν Κλοπ εμφανίζεται αυτή τη στιγμή ως το Νο 1 φαβορί για να αναλάβει τους "κόκκινους" (κάποια δημοσιεύματα μάλιστα κάνουν λόγο ακόμα και για κλεισμένη συμφωνία) ωστόσο τίποτα δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο καθώς πολλοί είναι οι προπονητές που φέρονται να ενδιαφέρουν την ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ.

Οι υποψήφιοι για να διαδεχτούν τον Ρότζερς στη Λίβερπουλ

Όπως αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η αγγλική "Mirror", πέρα από τον πρώην τεχνικό της Ντόρτμουντ, υποψήφιοι για τον πάγκο της Λίβερπουλ είναι επίσης οι Κάρλο Αντσελότι, Βάλτερ Ματσάρι, Ρόναλντ Κούμαν και Φρανκ Ντε Μπερ, ενώ οι στοιχηματικές εταιρίες στην Αγγλία δεν αφήνουν απ'έξω και τον... Ζοζέ Μουρίνιο που διάγει μάλλον την χειρότερη περίοδο της καριέρας του στην Τσέλσι.

Σημειώνεται πως σε σχετικό γκάλοπ που έχει ξεκινήσει το αγγλικό μέσο με ερώτημα "Ποιον θα θέλατε για νέο προπονητή της Λίβερπουλ;", ο Γιούργκεν Κλοπ συγκεντρώνει... αυτοδυναμία με ποσοστό 56% έναντι 28% του Κάρλο Αντσελότι που έρχεται δεύτερος στις προτιμήσεις του κόσμου. Σε άλλο γκάλοπ της "Mirror", το 75% θεωρεί σωστή την απόφαση του συλλόγου να απολύσει τον Μπρένταν Ρότζερς και μόλις το 25% εκφέρει διαφορετική άποψη.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ