ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Ο Σεβτσένκο στηρίζει Μπαλοτέλι

Ο Σεβτσένκο στηρίζει Μπαλοτέλι

Υπέρμαχος της επιλογής του Μπαλοτέλι να αφήσει τη Μίλαν εμφανίστηκε ο Αντρέι Σεβτσένκο, ο οποίος εξέφρασε την άποψη ότι ο Ιταλός φορ μπορεί να κατακτήσει το Champions League με τη Λίβερπουλ.

"Ο Μπαλοτέλι δικαιούται μία ακόμα ευκαιρία και η Λίβερπουλ θα του την δώσει. Είναι μία σπουδαία ομάδα, οι φιλοδοξίες του μπορεί να φτάσουν μέχρι και την κατάκτηση του Champions League", δήλωσε ο θρυλικός παλαίμαχος άσος της Μίλαν, για να προσθέσει:

"Είναι στο χέρι του να ξεπεράσει τις δυσκολίες και να πάρει και πάλι στα χέρια του τη μοίρα του. Εάν δεν ήταν ευχαριστημένος στη Μίλαν και το ίδιο ίσχυε για το σύλλογο, ήταν σωστή η επιλογή να χωρίσουν οι δρόμοι των δύο πλευρών.

Ο Σεβτσένκο στηρίζει Μπαλοτέλι

Είδα όμως τον Μάριο πριν δύο χρόνια στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα σε Ουκρανία και Πολωνία. Ήταν ένας φανταστικός παίκτης και αρνούμαι να πιστέψω ότι αυτό που είδαμε τότε από εκείνον χάθηκε στην πορεία".

Yπενθυμίζεται πως ο Μάριο Μπαλοτέλι έκανε το ντεμπούτο του με τη Λίβερπουλ την περασμένη Κυριακή στο νικηφόρο 3-0 επί της Τότεναμ στο "Γουάιτ Χαρτ Λέιν ενώ το πρώτο του ματς στο "Άνφιλντ" αναμένεται να είναι αυτό με την Άστον Βίλα (13/9) για την 4η αγωνιστική της Premier League.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ