ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Ο Σαλάχ "ζάλισε" αμυντικό όπως ο Μέσι τον Μπόατενγκ

Ο Σαλάχ "ζάλισε" αμυντικό όπως ο Μέσι τον Μπόατενγκ
ANTHONY DEVLIN/PA VIA AP

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ μιμήθηκε μία κίνηση του Λιονέλ Μέσι και... ζάλισε τον Μιγκέλ Μπρίτος όπως ο Αργεντινός τον Τζερόμ Μπόατενγκ προ τριετίας (video).

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ δεν μιμείται τον Λιονέλ Μέσι μόνο στην παραγωγικότητα τη φετινή σεζόν, αλλά και στις κινήσεις που οδηγούν σε γκολ.

Αυτό συνέβη στην αναμέτρηση της Λίβερπουλ με τη Γουότφορντ για την Premier League, όπου ο Αιγύπτιος επιθετικός σημείωσε καρέ κι έβγαλε την ασίστ για το άλλο γκολ στο 5-0 των "κόκκινων".

Το... πάρτι του άρχισε μόλις στο 4ο λεπτό, με ένα τέρμα που είχε σημειώσει κι ο Αργεντινός επιθετικός τον Μάιο του 2015.

Ο Σαλάχ έκανε κίνηση από δεξιά, μπήκε στην περιοχή και με μία κοφτή ντρίμπλα κι απότομη αλλαγή κατεύθυνσης, ανάγκασε τον Μιγκέλ Μπρίτος να στρίψει και χωρίς ισορροπία, να σωριαστεί στο έδαφος. Στη συνέχεια, είχε εύκολο έργο στο να νικήσει τον Ορέστη Καρνέζη και να σκοράρει.

Πριν από περίπου τρία χρόνια, η Μπαρτσελόνα υποδέχθηκε την Μπάγερν με τον Μέσι να κάνει παρόμοια κίνηση, με θύμα έναν πολύ πιο σπουδαίο κεντρικό αμυντικό, τον Τζερόμ Μπόατενγκ. Ο Γερμανός διεθνής είχε την ίδια τύχη στην έμπνευση του αντιπάλου του, που οδήγησε τους Καταλανούς στον τελικό του θεσμού και ακολούθως στην κατάκτηση του τροπαίου.

Photo credits: Anthony Devlin/PA via AP

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ