ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Ο Ράιτ βλέπει τον Σαλάχ να γίνεται Κοουτίνιο

Liverpool's Mohamed Salah celebrates scoring his side's second goal against Leicester City during the English Premier League soccer match at Anfield, Liverpool, England, Saturday Dec. 30, 2017. (Peter Byrne/PA via AP)
Liverpool's Mohamed Salah celebrates scoring his side's second goal against Leicester City during the English Premier League soccer match at Anfield, Liverpool, England, Saturday Dec. 30, 2017. (Peter Byrne/PA via AP) PETER BYRNE/PA VIA AP

Σε δηλώσεις του ο Ίαν Ράιτ εξέφρασε την πεποίθηση του ότι αργά ή γρήγορα ο Μοχάμεντ Σαλάχ θα φύγει από τη Λίβερπουλ και έθεσε ως υποψήφια για την απόκτηση του τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι τρομερές εμφανίσεις του Μοχάμεντ Σαλάχ με τη Λίβερπουλ είναι δεδομένο ότι έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων και σύντομα οι κόκκινοι θα πρέπει να κάνουν κάτι αν θέλουν να τον κρατήσουν στην ομάδα τους.

Κάτι τέτοιο ωστόσο θα είναι αρκετά δύσκολο να συμβεί αφού τα λεφτά θα είναι πολλά.

Αυτό άλλωστε υποστήριξε και σε δηλώσεις του ο Ίαν Ράιτ. Ο παλαίμαχος επιθετικός της Εθνικής Αγγλίας μίλησε στη "Sun" για τις εμφανίσεις του Αιγύπτιου μεσοεπιθετικού και έκανε πρόβλεψη για το μέλλον του: "Έχω ένα άσχημο προαίσθημα ότι η Λίβερπουλ και ο Κλοπ θα έχουν αργά ή γρήγορα να διαχειριστούν μία ακόμα περίπτωση σαν αυτή του Κοουτίνιο. Δεν υπάρχει ερώτημα για το εάν ο Σαλάχ μπορεί να κάνει μία χρονιά σαν τη φετινή σε πιο σταθερή βάση αφού η απάντηση σε αυτό είναι ναι.

Το ερώτημα είναι εάν θα συνεχίσει να το κάνει φορώντας την κόκκινη φανέλα της Λίβερπουλ ή τη λευκή της Ρεάλ Μαδρίτης. Πιστεύετε ότι όταν ξεκινήσει η Ρεάλ την αναδόμηση της, κάτι το οποίο χρειάζεται, δεν θα τον έχει στην κορυφή της μεταγραφικής της λίστας; Είναι επίσης ολοφάνερο ότι η Λίβερπουλ θα πρέπει να δώσει μεγάλη μάχη για να τον κρατήσει και θα είναι μία δύσκολη μάχη".

Μένει να δούμε εάν θα επιβεβαιωθεί ή όχι ο Ίαν Ράιτ.

Photo credits: Peter Byrne/PA via AP

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ