ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Ο Μαχρέζ αντι-Κοουτίνιο στη Λίβερπουλ

Leicester City's Riyad Mahrez in action during the English Premier League soccer match between Leicester City and Burnley FC at the King Power Stadium. Leicester, England. Saturday. Dec. 2, 2017. (Mike Egerton/PA via AP)
Leicester City's Riyad Mahrez in action during the English Premier League soccer match between Leicester City and Burnley FC at the King Power Stadium. Leicester, England. Saturday. Dec. 2, 2017. (Mike Egerton/PA via AP) MIKE EGERTON/PA VIA AP

Σύμφωνα με το "BeIN Sports", η Λίβερπουλ βρήκε το διάδοχο του Φιλίπε Κοουτίνιο στο πρόσωπο του Ριγιάντ Μαχρέζ, ο οποίος αναμένεται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις την Κυριακή (07/01). Στα 55.000.000 ευρώ το κόστος της μεταγραφής.

Στο πρόσωπο του Ριγιάντ Μαχρέζ φαίνεται πως βρήκαν οι διοικούντες τη Λίβερπουλ τον ιδανικό αντικαταστάτη του Φιλίπε Κοουτίνιο, ο οποίος απ' το βράδυ του Σαββάτου (06/01) είναι κι επίσημα παίκτης της Μπαρτσελόνα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του "BeIN Sports", οι "κόκκινοι" ήρθαν σε συμφωνία με τη Λέστερ για την απόκτηση του Αλγερινού μεσοεπιθετικού έναντι 55.000.000 ευρώ. Μάλιστα, την Κυριακή (07/01) αναμένεται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει συμβόλαιο 4,5 ετών με τη Λίβερπουλ.

Ο Μαχρέζ τη φετινή σεζόν είχε οχτώ γκολ και ισάριθμες ασίστ σε 24 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα των "αλεπούδων", τους οποίους βοήθησε σημαντικά να κατακτήσουν το πρωτάθλημα της Premier League τη σεζόν 2015-16.

Εκτός απ' τη Λίβερπουλ, ενδιαφέρον για την απόκτησή του είχαν δείξει κι η Τσέλσι με την Άρσεναλ, αλλά το "ζεστό" χρήμα απ' τη συμφωνία των "κόκκινων" με την Μπαρτσελόνα για τον Κοουτίνιο φαίνεται πως έκανε τη διαφορά. Αξίζει να σημειωθεί πως το περασμένο καλοκαίρι η Λέστερ είχε αρνηθεί πρόταση ύψους 35.000.000 ευρώ της Ρόμα για τον 26χρονο μεσοεπιθετικό, καθώς θεωρήθηκε μικρή.

Photo Credits: Mike Egerton/PA via AP

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ