ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Ο Μάρκο Γκρούγιτς στη Λίβερπουλ

Ο Μάρκο Γκρούγιτς στη Λίβερπουλ

Η πρώτη μεταγραφή επί ημερών Γιούργκεν Κλοπ στην τεχνική ηγεσία, είναι γεγονός για τη Λίβερπουλ.

Πρόκειται για τον Μάρκο Γκρούγιτς του Ερυθρού Αστέρα, ο οποίος ανακοίνωσε και επίσημα την παραχώρηση του 19χρονου μέσου στην αγγλική ομάδα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Ερυθρός Αστέρας θα εισπράξει το ποσό των 7 εκατομμυρίων ευρώ για τον διεθνή με τις Εθνικές ομάδες της Σερβίας, μέσο.

Σημειωτέον, ότι για τον παίκτη είχαν καταθέσει επίσημη πρόταση η Αντερλεχτ, η Στουτγκάρδη και η Λίβερπουλ, στην οποία τελικά θα καταλήξει.

Ο 19χρονος θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία των Reds από το ερχόμενο καλοκαίρι, καθώς στη συμφωνία των δύο πλευρών προβλέπεται ο Γκρούγιτς να μείνει στον Ερυθρό Αστέρα μέχρι το τέλος της σεζόν.

"Το Διοικητικό Συμβούλιο μελέτησε και παμψηφεί αποδέχθηκε την προσφορά της αγγλικής ομάδας. Η Λίβερπουλ θα πληρώσει άμεσα τα χρήματα και ο παίκτης θα μείνει στον Ερυθρό Αστέρα μέχρι την 1η Ιουλίου του 2016. Ο σύλλογός μας τις τελευταίες 10 ημέρες δέχθηκε τρεις προτάσεις για τον Μάρκο Γκρούγιτς. Μία από την Αντερλεχτ (2 εκατ.), μια από την Στουτγκάρδη (5 εκατ.) και μία από τη Λίβερπουλ, που προβλέπει 7 εκατομμύρια ευρώ και το 10% στην επόμενη μεταγραφή του.

Ολοι θα θέλαμε να δούμε τον Μάρκο να αγωνίζεται με την φανέλα της ομάδας μας για τα επόμενα 10 χρόνια, αλλά η οικονομική κατάσταση μας ανάγκασε να πάρουμε μια διαφορετική απόφαση. Ο Μάρκο πάει σε μια ομάδα, που πιθανότατα είναι όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή στον πλανήτη. Είμαστε πεπεισμένοι, όπως και οι άνθρωποι από το Λίβερπουλ, ότι ο Μάρκο έχει την ποιότητα για να κάνει καριέρα σε έναν μεγάλο σύλλογο, όπως η Λίβερπουλ", αναφέρεται χαρακτηριστικά από τον Ερυθρό Αστέρα.

Ο Γκρούγιτς προέρχεται από τις ακαδημίες του Ερυθρού Αστέρα και αποτέλεσε μέλος των Εθνικών ομάδων της Σερβίας, παρότι ακόμα δεν έχει καταφέρει να κερδίσει κάποιον τίτλο.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ