ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Ο Κοουτίνιο αποκάλυψε τι άλλαξε με την έλευση του Κλοπ

Ο Κοουτίνιο αποκάλυψε τι άλλαξε με την έλευση του Κλοπ

Ο Φιλίπε Κοουτίνιο παραδέχθηκε ότι προ της άφιξη του Γιούργκεν Κλοπ, υπήρχε μία -κομβικής σημασίας- έλλειψη από πλευράς Λίβερπουλ.

Ο Φιλίπε Κοουτίνιο είναι ένας εκ των βασικών λόγων για τη -μέχρι στιγμής- επιτυχημένη πορεία της Λίβερπουλ στην Premier League. Μιλώντας στο "Sky Sports", ο Βραζιλιάνος υπογράμμισε το ψυχολογικό πρόβλημα που διακατείχε την ομάδα του, πριν από την άφιξη του Γιούργκεν Κλοπ στο "Άνφιλντ".

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στην έλλειψη αυτοπεποίθησης που "απαγόρευε" στην ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ να αποδώσει τα προσδοκώμενα, παρά τις κάμποσες εξαιρετικές μονάδες που διέθετε το ρόστερ της.

"Τα πάντα έχουν να κάνουν με την εμπιστοσύνη και τη νοοτροπία που μας προσέδωσε ο προπονητής μας. Ήμασταν μια ομάδα που δεν πιστεύαμε στους εαυτούς μας. Τώρα οι παίκτες νιώθουν πιο άνετα και αυτό προέρχεται από τον προπονητή. Αυτό είναι κάτι που καθρεφτίζεται στο γήπεδο και στα αποτελέσματα", είπε αρχικά ο 25χρονος, για να συμπληρώσει:

"Μας μαθαίνει πώς να πιέζουμε όταν δεν έχουμε την μπάλα και πώς να διατηρούμε αυτήν την πίεση σε υψηλά επίπεδα. Όταν έχουμε την μπάλα πρέπει να κρατήσουμε την κατοχή".

Ο Κοουτίνιο εξελίσσεται σταδιακά, φορώντας τη φανέλα των "Κόκκινων". Φέτος έχει σημειώσει πέντε τέρματα και άλλες τόσες ασίστ για την Premier League, ενώ πρόσφατα δημοσιεύματα τον συνδέουν με την Μπαρτσελόνα.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ