ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

O Κοουτίνιο αναβίωσε το θρυλικό γκολ του Τζέραρντ με τον Ολυμπιακό!

O Κοουτίνιο αναβίωσε το θρυλικό γκολ του Τζέραρντ με τον Ολυμπιακό!

Ο Φιλίπε Κοουτίνιο κλήθηκε να αναβιώσει το θρυλικό γκολ του Στίβεν Τζέραρντ κόντρα στον Ολυμπιακό που έστειλε την Λίβερπουλ στην επόμενη φάση του Champions League και μετέπειτα στην κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου. (VIDEO)

Τη σεζόν 2004/05 η Λίβερπουλ κατέκτησε το Champions League στην Κωνσταντινούπολη, ύστερα από έναν ανεπανάληπτο τελικό κόντρα στην Μίλαν που οδηγήθηκε στη διαδικασία των πέναλτι, κι ενώ οι Μιλανέζοι είχαν προηγηθεί με 3-0 στο πρώτο ημίχρονο.

Όμως, για να φτάσουν οι "κόκκινοι" μέχρι την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου χρειάστηκε ένα τρομερό γκολ του Στίβεν Τζέραρντ στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης απέναντι στον Ολυμπιακό.

Ο αρχηγός της Λίβερπουλ έστειλε με τρομερό σουτ την μπάλα στα δίχτυα του Αντώνη Νικοπολίδη, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1. Ένα σκορ που έδωσε το εισιτήριο στους "κόκκινους" για την επόμενη φάση.

Σχεδόν 13 χρόνια αργότερα, ο σταρ της Λίβερπουλ, Φιλίπε Κοουτίνιο κλήθηκε να αναβιώσει το θρυλικό γκολ με τη βοήθεια των Τζέιμς Μίλνερ και Ντιβόκ Ορίγκι. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός είχε τέσσερις ευκαιρίες να στείλει την μπάλα στα δίχτυα όπως ο "Stevie G".

Δείτε στο VIDEO αν τα κατάφερε:

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ