ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Ο Κλοπ τρέλανε με "όλε" το Kop!

Ο Κλοπ τρέλανε με "όλε" το Kop!

Η Λίβερπουλ κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας στο 96' κόντρα στη Γουέστ Μπρομ όμως ο Γιούργκεν Κλοπ πήρε από το χέρι τους παίκτες του για να αποθεωθούν από τους φανς των "κόκκινων" (videos)!

Είναι δυνατόν η Λίβερπουλ να μένει στο ισόπαλο 2-2 με τη Γουέστ Μπρομ στο "Anfield", να φέρνει δεύτερο σερί αρνητικό αποτέλεσμα μετά την ήττα από τη Νιούκαστλ, να βρίσκεται πλέον στην 9η θέση της βαθμολογίας της Premier League και στο φινάλε να... αποθεώνεται;

Γίνεται με τον Γιούργκεν Κλοπ στον πάγκο της! Ο Γερμανός τεχνικός εντυπωσιάστηκε από το γεγονός πως οι παίκτες του δεν παράτησαν ποτέ το ματς κόντρα στη Γουέστ Μπρομ, φτάνοντας στην ισοφάριση στο 96' και κυνηγώντας την ανατροπή μέχρι το 100ο λεπτό (ήταν δέκα τα λεπτά των καθυστερήσεων λόγω του σοβαρού τραυματισμού του Λόβρεν στο δεύτερο μέρος) και στις καθυστερήσεις έδωσε ρεσιτάλ.

Ο Κλοπ τρέλανε με "όλε" το Kop!

Πρώτα πανηγύρισε έξαλλα το 2-2 από τον Ορίγκι και αμέσως μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, πήρε από το χέρι τους παίκτες του και τους οδήγησε προς την εξέδρα των φανατικών οπαδών της ομάδας (Kop) για να κάνουν το διάσημο "όλε".

Ο Κλοπ τρέλανε με "όλε" το Kop!

Κάτι που συνήθως κάνουν οι ομάδες μετά από μεγαλες νίκες ή προκρίσεις όμως ο Γερμανός προχώρησε σε αυτή την κίνηση για να φέρει ακόμα πιο κοντά την ομάδα με τους οπαδούς της, σε ένα βράδυ που έμεινε ικανοποιημένος τόσο από την αντίδραση των παικτών του όσο και από την τρομερή στήριξη που έδωσαν οι οπαδοί μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Ο Κλοπ τρέλανε με "όλε" το Kop!

Ήταν ο δικός του ξεχωριστός τρόπος για να τους πει "ευχαριστώ" και το δικαιολόγησε στη συνέντευξη Τύπου λέγοντας: "Το Σάββατο είχαμε πει για μία ξεχωριστή ατμόσφαιρα και αυτη ήταν μία ξεχωριστή ατμόσφαιρα.

Ο Κλοπ τρέλανε με "όλε" το Kop!

Ξέρω ότι πήραμε μόνο έναν πόντο αλλά εγώ το αισθάνθηκα σαν να πήραμε τρεις. Ήταν μία στιγμή έκρηξης, ήταν η καλύτερη στιγμή μου από τότε που ήρθα εδώ. Απόλαυσα αυτό το παιχνίδι, απόλαυσα την ατμόσφαιρα με όλο μου το σώμα, σας ευχαριστώ".

Ο Κλοπ τρέλανε με "όλε" το Kop!
© REUTERS

Όταν βρίσκεσαι πίσω στο σκορ με 2-1 πρέπει να απαντήσεις και εμείς το κάναμε. Δεν ήταν εύκολο. Οι παίκτες μου προσπάθησαν τα πάντα και ήμουν πραγματικά ευχαριστημένος και υπερήφανος".

Δειτε την αντίδραση του Κλοπ μετά το 2-2 και τα "όλε" μπροστά στο Kop:

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ