ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Ο Κλοπ θέλει πίσω τον Τζέραρντ!

Ο Κλοπ θέλει πίσω τον Τζέραρντ!

Ο Γιούργκεν Κλοπ δεν θα ήταν αρνητικός στο ενδεχόμενο επιστροφής του Στίβεν Τζέραρντ στη Λίβερπουλ. Διαβάστε τι ανέφερε ο Γερμανός προπονητής για τον θρύλο των "ρεντς".

Ολοκληρώνεται η παρουσία του Στίβεν Τζέραρντ στο MLS με τους Λος Άντζελες Γκάλαξι έπειτα από 1,5 χρόνο και με το Ντάλας είναι ο τελευταίος αγώνας που θα δώσει με την φανέλα της ομάδας από την πόλη των Αγγέλων. Τι θα κάνει μετά ο Άγγλος κεντρικός μέσος; Υπάρχει ενδεχόμενο επιστροφής στη Λίβερπουλ; Ο Γιούργκεν Κλοπ δεν είναι αρνητικός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Ο Γερμανός προπονητής αναφέρθηκε στην περίπτωση του 36χρονου θρύλου των ρεντς και άφησε την πόρτα... ορθάνοιχτη με τις δηλώσεις του, δείχνοντας ότι αναγνωρίζει την αξία του, την προσφορά του και το τι σημαίνει για τον ίδιο και τη Λίβερπουλ να γυρίσει στο Άνφιλντ και να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα που ανδρώθηκε και καταξιώθηκε.

"Είναι πάντα ευπρόσδεκτος στη Λίβερπουλ. Ασφαλώς και θα πρόκειται για μεγάλη έκπληξη, αλλά δεν φαντάζεστε πόσο αποδεκτός και ευπρόσδεκτος είναι απ' όλους μας. Η πόρτα είναι ανοιχτή για εκείνον στον σύλλογο.

Οτιδήποτε έχουμε ήδη συζητήσει ή θα συζητήσουμε το επόμενο διάστημα, θα μείνει μεταξύ μας. Έτσι ξέρω τον Στίβεν και έτσι με ξέρει κι αυτός. Δεν πρέπει να ανησυχεί κανείς, αφού υπάρχει χώρος για τον Τζέραρντ. Όλα θα πάνε καλά", ανέφερε ο κόουτς της Λίβερπουλ, η οποία με 15 βαθμούς προπορεύεται στην Premier League.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ