ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Ο Κλοπ εκνευρίστηκε με ερώτηση δημοσιογράφου για τον Τζέραρντ!

Ο Κλοπ εκνευρίστηκε με ερώτηση δημοσιογράφου για τον Τζέραρντ!

Μία ερώτηση δημοσιογράφου για την αποχώρηση του Στίβεν Τζέραρντ απ' την ενεργό δράση προκάλεσε την αντίδραση του Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος ζήτησε να σταματήσουν να τον συνδέουν με τον θρύλο της Λίβερπουλ! (VIDEO)

Η Λίβερπουλ τίθεται αντιμέτωπη με τη Σάντερλαντ για την 13η αγωνιστική της Premier League. Κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης συνέντευξης Τύπου για το παιχνίδι με τις "μαυρόγατες", ο Γιούργκεν Κλοπ ερωτήθηκε από έναν δημοσιογράφο για την απόφαση του Στίβεν Τζέραρντ να αποχωρήσει απ' την ενεργό δράση.

Η συγκεκριμένη ερώτηση φαίνεται πως δεν άρεσε στον Γερμανό τεχνικό, ο οποίος ζήτησε σε έντονο ύφος να σταματήσουν να τον συνδέουν με τον θρύλο των "κόκκινων", επειδή δεν το έχει ανάγκη (σ.σ. ο Τζέραρντ).

"Ήταν ένας κορυφαίος ποδοσφαιριστής. Επομένως δεν είναι σημαντικό τι πιστεύω εγώ. Είναι τι σημαντικό τι πιστεύει ο κόσμος. Εγώ δεν έχω καμία ανάμειξη σ' αυτό. Τον είδα μόνο μία φορά να παίζει στο γήπεδο, όταν η Ντόρτμουντ έχασε με 5-0 απ' τη Λίβερπουλ εδώ. Πιθανότατα είχε και συμμετοχή σ' αυτή τη νίκη. Δεν ήταν κι η καλύτερη εμπειρία της καριέρας μου. Αυτό είναι όλο.

Σταματήστε να με χρησιμοποιείται σε ιστορίες για τον Στίβεν Τζέραρντ, επειδή δεν με χρειάζεται. Αν θέλετε να γράψετε κάτι, γράψτε το. Το αξίζει. Όμως, μην χρησιμοποιείται το όνομά μου, επειδή δεν έχω καμία ιδέα. Τον συμπαθώ και θα του δώσω τη βοήθειά μου, αν το θέλει. Αυτό είναι 100% βέβαιο. Όσον αφορά στα υπόλοιπα, σταματήστε να μιλάτε εδώ γι' αυτό, καθώς δεν θα βοηθήσει τον Στίβεν. Δεν θα βοηθήσει ούτε εμένα. Επομένως, γιατί να μιλάμε γι' αυτό;", ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ στη συνέχεια, θέλοντας να ελαφρύνει την ατμόσφαιρα είπε:

"Έχετε κάποια άλλη ερώτηση γι' αυτό το θέμα;", με τους δημοσιογράφους να βάζουν τα γέλια.

Δείτε το VIDEO:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Σταματά το ποδόσφαιρο ο Τζέραρντ!
Τζέραρντ: "Γι' αυτό σταμάτησα το ποδόσφαιρο"
Ο Ολυμπιακός για Τζέραρντ
Ο Τζέραρντ έκανε τα πάντα χωρίς να ξέρει ποδόσφαιρο
TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ