ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Ο κατάσκοπος Γκουαρντιόλα και η φοβερή ατάκα του Κλοπ

Ο κατάσκοπος Γκουαρντιόλα και η φοβερή ατάκα του Κλοπ

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα παρακολούθησε από κοντά τον αγώνα της Λίβερπουλ με τη Στόουκ και ο Κλοπ το σχολίασε με αρκετό χιούμορ.

Το ερχόμενο Σάββατο η Λίβερπουλ αντιμετωπίζει τη Μάντσεστερ Σίτι και ο Πεπ Γκουαρντιόλα πήγε να παρακολουθήσει από κοντά την επόμενη αντίπαλο της ομάδας του στην αναμέτρηση με την Στόουκ.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό η παρουσία του στο γήπεδο δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητη και μετά το τέλος της αναμέτρησης υπήρξε σχετική ερώτηση στον Γιούργκεν Κλοπ.

"Τον σέβομαι αρκετά, αλλά δεν πήγα στο γήπεδο της Σίτι φέτος ή πρόσφατα για να παρακολουθήσω παιχνίδι τους. Πιθανότατα να ήθελαν να δουν καλό ποδόσφαιρο" είπε αστειευόμενος ο Γιούργκεν Κλοπ.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για την αναμέτρηση των δύο ομάδων και τόνισε: "Ανυπομονούμε για το παιχνίδι με τη Σίτι. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, αλλά θα είναι συναρπαστικό. Το καλύτερο νέο για εμάς είναι ότι θα αγωνιστούμε στο Άμφιλντ.

Διαθέτουν μία εξαιρετική ομάδα και εμείς όμως δεν είμαστε κακοί. Θα είναι ένα ωραίο παιχνίδι. Ότι και να πω σήμερα δεν μπορούμε να κερδίσουμε από σήμερα. Αλλά μπορώ να πω πράγματα τα οποία μπορεί να κάνουν τα πράγματα χειρότερα για εμάς. Οπότε το καλύτερο είναι να μην πω κάτι".

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ