ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Ο Κάραχερ θυμήθηκε το Λίβερπουλ-Ολυμπιακός!

Ο Κάραχερ θυμήθηκε το Λίβερπουλ-Ολυμπιακός!
© IAN HODGSON

Η Λίβερπουλ πέτυχε μία ακόμα σπουδαία ευρωπαϊκή ανατροπή στο "Anfield" και ο Τζέιμι Κάραχερ την συμπεριέλαβε στις αγαπημένες του βραδιές, μαζί με αυτήν το 2004 απέναντι στον Ολυμπιακό.

Η επική ανατροπή που πραγματοποίησε η Λίβερπουλ το βράδυ της Πέμπτης με "θύμα" την Ντόρτμουντ δεν πανηγυρίστηκε έξαλλα στα social media μόνο από τους παίκτες του Γιούργκεν Κλοπ και τους οπαδούς της αλλά και από παίκτες που έχουν γράψει στο παρελθόν χρυσές σελίδας ιστορίας με τους "κόκκινους".

Ο Κάραχερ θυμήθηκε το Λίβερπουλ-Ολυμπιακός!
© SIMON STACPOOLE / OFFSIDE

Ο κάπτεν της ομάδας για πάνω από μία 10ετία και μία από τις πιο εμβληματικές μορφές στην ιστορία του συλλόγου, Στίβεν Τζέραρντ, δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram μία φωτογραφία με παίκτες της Λίβερπουλ γράφοντας τη λεξη "Εκπληκτικό" ενώ ο νυν άσος της Μπάγερν και πρώην των "κόκκινων" Τσάμπι Αλόνσο έγραψε στο Twitter: "This is Anfield" ("Αυτό είναι το "Anfield").

Το πιο εντυπωσιακό πάντως ποστάρισμα έγινε από τον άλλοτε υπαρχηγό της Λίβερπουλ και νυν τηλεσχολιαστή Τζέιμι Κάραχερ, ο οποίος έφερε στη μνήμη του και την πρόκριση του 2004 απέναντι στον Ολυμπιακό για τους ομίλους του Champions League, στο ίδιο γήπεδο.

"Μία από τις μεγαλύτερες βραδιές για έναν οπαδό της Λίβερπουλ στο Anfield μαζί με αυτές με Ίντερ, Σεντ Ετιέν, Ολυμπιακό και Τσέλσι! Ελάχιστοι σύλλογοι είναι ικανοί για τέτοιες βραδιές, δεν είναι οι παίκτες, είναι το DNA του συλλόγου".

Θυμηθείτε τα ματς της Λίβερπουλ στο "Anfield" κόντρα σε Σεντ Ετιέν, Ολυμπιακό και τον τελικό του 2005 με τη Μίλαν

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ