ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Ο Φιρμίνο έγινε ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στην ιστορία της Λίβερπουλ

Ο Φιρμίνο έγινε ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στην ιστορία της Λίβερπουλ
AP PHOTO/RUI VIEIRA

Ο Ρομπέρτο Φιρμίνο ανανέωσε το συμβόλαιό του με τη Λίβερπουλ και η νέα συμφωνία τον καθιστά πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στην ιστορία του συλλόγου.

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ έχει τραβήξει πάνω του όλα τα φώτα της δημοσιότητας στη Λίβερπουλ, ωστόσο ο Ρομπέρτο Φιρμίνο δεν φείδεται αναγνώρισης, αφού η προσφορά του είναι εξίσου σημαντική.

Η διοίκηση του συλλόγου την αναγνώρισε επαρκώς, προσφέροντάς του το πιο μεγάλο συμβόλαιο στην ιστορία του συλλόγου!

Ο υπεύθυνος για 27 γκολ και 16 ασίστ τη φετινή σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις θα αμείβεται πλέον με 10.000.000 ευρώ ετησίως, ποσό που αποτελεί το "ταβάνι" στην ιστορία του συλλόγου.

Τα ίδια χρήματα εισπράττει ο Βίρτζιλ φαν Ντάικ, η μεγάλη χειμερινή ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού, καταρρίπτοντας το ρεκόρ των 8.500.000 ευρώ του Φιλίπε Κοουτίνιο.

Το συμβόλαιο του 26χρονου Βραζιλιάνου θα έχει διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

"Ήταν μία εύκολη απόφαση. Ο σύλλογος με υποδέχθηκε με εκπληκτικό τρόπο και βελτιώθηκα πολύ εδώ με τη δουλειά μου και τη στήριξη ολόκληρης της ομάδας. Είμαι πολύ, πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Όλα γίνονται με τον καλύτερο τρόπο. Οι συμπαίκτες μου είναι φανταστικοί και είμαι ευγνώμων που μπορώ να αγωνίζομαι μαζί τους σε αυτήν την ομάδα. Λατρεύω να παίζω για τη Λίβερπουλ. Οι φίλαθλοι είναι εξαιρετική και φανταστικοί στο να μας υποστηρίζουν", δήλωσε ο διεθνής επιθετικός.

Photo credits: AP Photo/Rui Vieira

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ