ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Ο Αντσελότι στο στόχαστρο της Λίβερπουλ

Ο Αντσελότι στο στόχαστρο της Λίβερπουλ
© AFP/GETTY IMAGES

Ο Μπρένταν Ρότζερς δίνει μάχη για να κρατήσει τη θέση του στη Λίβερπουλ αλλά την ίδια ώρα η διοίκηση έχει έρθει ήδη σε επαφή με τον Κάρλο Αντσελότι, προτείνοντάς του να αναλάβει την τεχνική ηγεσία! Διαβάστε το story.

Το ξεκίνημα της Λίβερπουλ στη φετινή Premier League είναι απογοητευτικό καθώς μετράει ήδη 3 ήττες στα 6 παιχνίδια που έχει δώσει (συνεχόμενες) και δεν αποκλείται αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση να "κουνήσει μαντήλι" ο Μπρένταν Ρότζερς.

Όπως αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η Daily Mail, ο Βορειοιρλανδός τεχνικός εξακολουθεί να έχει "ψήφο εμπιστοσύνης" από ανθρώπους μέσα στο σύλλογο όμως υπάρχουν και εκείνοι που θεωρούν ότι πρέπει να γίνει η αλλαγή και για αυτό το λόγο προσέγγισαν τον Κάρλο Αντσελότι να διερευνήσουν τις προθέσεις του.

Ο Αντσελότι στο στόχαστρο της Λίβερπουλ
© LIVERPOOL FC VIA GETTY IMAGES

Ο "Καρλέτο" βρίσκεται -μετά από δική του επιλογή- χωρίς ομάδα τη φετινή σεζόν, μετά την αποχώρησή του από τη Ρεάλ Μαδρίτης, και οι άνθρωποι των "κόκκινων" θα πρέπει ουσιαστικά να τον πείσουν πως σε περίπτωση που αναλάβει η ομάδα θα θέσει αυτόματα υψηλούς στόχους και δεν θα περιοριστεί στη διεκδίκηση ενός εισιτηρίου για τους ομίλους του Champions League.

Σημειώνεται πως ο Αντσελότι έχει εμπειρία από την Premier League καθώς πριν από τις Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν είχε αναλάβει τηνΤσέλσι (πανηγύρισε μάλιστα το νταμπλ τη σεζόν 2009-2010) ενώ έχει αποθεώσει με δηλώσεις του στο παρελθόν την ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ.

Ο Αντσελότι στο στόχαστρο της Λίβερπουλ
© CHELSEA FC VIA GETTY IMAGES

"Παρακολουθούσα τη Λίβερπουλ από το 1984 όπου τους αντιμετώπισα με τη Ρόμα στον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών, όταν χάσαμε στα πέναλτι. Ήταν πάντα μία ομάδα που με ενθουσίαζε.

Το "You''ll Never Walk Alone" είναι εκπληκτικό τραγούδι. Ουδεις τραγουδάει έναν ύμνο όπως οι οπαδοί της Λίβερπουλ", είχε δηλώσει το 2014 για τους φανς της Λίβερπουλ ο Ιταλός τεχνικός.

Ο Αντσελότι στο στόχαστρο της Λίβερπουλ

Και όλα αυτά μάλιστα από έναν άνθρωπο ο οποίος έχει βιώσει τη μεγαλύτερη απογοήτευση στην προπονητική του καριέρα από την ίδια τη Λίβερπουλ, όταν οι "κόκκινοι" πραγματοποίησαν συγκλονιστική ανατροπή και πήραν μέσα από τα χέρια της Μίλαν του Αντσελότι το Champions League τον Μάιο του 2005.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ