ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Ντοπαρισμένος ο Σακό!

Ντοπαρισμένος ο Σακό!

O ραδιοφωνικός σταθμός RMC αποκάλυψε πως ο Μαμαντού Σακό βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ και η Λίβερπουλ αποφάσισε την προσωρινή τιμωρία του.

Κεραυνός εν αιθρία στην Λίβερπουλ! Όπως αποκάλυψε ο ραδιοφωνικός σταθμός "Radio Monte Carlo" ο Μαμαντού Σακό βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ - μετά την εκτός έδρας ισοπαλία (1-1) με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το Europa League - έχοντας κάνει χρήση ενός φαρμάκου για καύση λίπους, το οποίο όμως περιείχε μία ουσία που βρισκόταν στη λίστα των απαγορευμένων ουσιών.

Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός δεν γνώριζε την σύνθεση του συγκεκριμένου σκευάσματος όταν το κατανάλωσε, με το ρεπορτάζ να αναφέρει πως συμφώνησε από κοινού με τη διοίκηση της Λίβερπουλ να τεθεί εκτός ομάδας μέχρι να υποβληθεί σε συμπληρωματικές εξετάσεις. O 26χρονος αμυντικός έχει προθεσμία μέχρι την Τρίτη να απαντήσει και πιθανότατα θα ζητήσει την εξέταση και δεύτερου δείγματος.

Σε περίπτωση τιμωρίας του πρόκειται για σημαντικό πλήγμα για τους "κόκκινους", αν αναλογιστεί κανείς πως ο 26χρονος στόπερ βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση ενώ πρόσφατα πανηγύρισε δύο γκολ με κεφαλιές σε σημαντικά παιχνίδια της ομάδας του, απέναντι σε Μπορούσια Ντόρτμουντ και Έβερτον.

Η ανακοίνωση της Λίβερπουλ:

"Χθες, την Παρασκευή 22 Απριλίου, λάβαμε μια επίσημη ανακοίνωση από την UEFA, η οποία ανέφερε ότι εξετάζεται ένα πιθανό ντοπάρισμα από τον Μαμαντού Σακό. Ο ποδοσφαιριστής θα απαντήσει σχετικά στην UEFA. O παίκτης δεν υπόκειται σε οποιαδήποτε αγωνιστική τιμωρία. Ωστόσο, η ομάδα σε συνεννόηση με τον παίκτη αποφάσισε να μην είναι διαθέσιμος κατά την εξέλιξη της διαδικασίας".

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ