ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Νέο συμβόλαιο σε Στάριτζ, ακολουθεί ο Στέρλινγκ

Νέο συμβόλαιο σε Στάριτζ, ακολουθεί ο Στέρλινγκ

Νέο πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη Λίβερπουλ υπέγραψε ο Ντάνιελ Στάριτζ, ενώ αναμένεται η σκυτάλη να πάει στον Ραχίμ Στέρλινγκ, η περίπτωση του οποίου παρουσιάζει κάποιες δυσκολίες.

Παίκτης της Λίβερπουλ και για τα επόμενα πέντε χρόνια θα είναι ο Ντάνιελ Στάριτζ. Τις τελευταίες ώρες οι πληροφορίες από το Νησί ανέφεραν πως ο 25χρονος Άγγλος είναι μία ανάσα από την επίτευξη συμφωνίας με τους "κόκκινους" και τελικά αυτό επιβεβαιώθηκε μέσω της ανακοίνωσης που έβγαλε ο σύλλογος.

Ο Στάριτζ, οι απολαβές του οποίου θα φτάνουν τις 150.000 λίρες εβδομαδιαίως, δήλωσε μεταξύ άλλων μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου: "Είναι μία πολύ μεγάλη μέρα στη ζωή μου να δεσμεύομαι με αυτό τον σύλλογο και να του δίνω τα καλύτερά μου χρόνια, τα οποία είναι αυτά που θα ακολουθήσουν".

Από εκεί και πέρα, ο επόμενος στη λίστα των ιθυνόντων της Λίβερπουλ είναι ο Ραχίμ Στέρλινγκ. Ο εκπρόσωπός του, όμως, προς το παρόν δυσκολεύει την υπόθεση και διαρρέει στον Τύπο διάφορα περί ενδιαφέροντος της Ρεάλ Μαδρίτης στην προσπάθειά του να εξασφαλίσει στον πελάτη του μεγαλύτερο συμβόλαιο.

Αυτή η τακτική οδήγησε τον Τζίμι Κάραγκερ να εξαπολύσει επίθεση στον ατζέντη του 19χρονου μέσω του Twitter. Δεν υπάρχει, πάντως, άμεσος λόγος ανησυχίας από τη στιγμή που ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2017.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ