ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Νέο συμβόλαιο με Λίβερπουλ ο Κλοπ!

Νέο συμβόλαιο με Λίβερπουλ ο Κλοπ!

Η Λίβερπουλ ανακοίνωσε επίσημα ότι επέκτεινε τη συνεργασία της με τον Γιούργκεν Κλοπ, με τα αγγλικά ΜΜΕ να κάνουν λόγο για νέο συμβόλαιο του Γερμανού με τους "κόκκινους" που θα έχει ισχύ μέχρι το 2022.

Ο Γιούργκεν Κλοπ θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Λίβερπουλ για πολλά χρόνια ακομα, με τους "κόκκινους" να κάνουν γνωστό την Παρασκευή (8/7) πως επιμήκυναν τη χρονική διάρκεια της συνεργασίας τους με τον Γερμανό τεχνικό και τα αγγλικά ΜΜΕ να υποστηρίζουν πως το νέο συμβόλαιο θα έχει ισχύ ως το καλοκαίρι του 2022.

Νέα συμβόλαιο κέρδισαν επίσης οι άμεσοι συνεργάτες του Κλοπ, Ζέλικο Μπούβατς και Πίτερ Κράβιετς, ενώ σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από το Νησί ο Κλοπ θα δει και αύξηση στις αποδοχές του σε σχέση με το αρχικό συμβόλαιο που είχε υπογράψει μεσούσης της περασμένης σεζόν (7.000.000 λίρες το χρόνο ήταν η αμοιβή του).

"Είναι δύσκολο να περιγράψω με λέξεις πόσο τιμάει εμένα, τον Ζέλικο και τον Πίτερ, η αφοσίωση που δείχνει σε εμάς η ιδιοκτησία και ο σύλλογος γενικότερα. Είμαστε ακόμα στο ξεκίνημα του ταξιδού αλλά είναι εκπληκτικό το ότι έχουμε ήδη αυτό το δεσμό με αυτό το ξεχωριστό μέρος", τόνισε στις δηλώσεις αμέσως μετα την επισημοποίηση της συμφωνίας ο πρώην τεχνικός της Ντόρτμουντ.

You'll never Klopp alone: Το t-shirt για τον Γερμανό που αγάπησαν στο Λίβερπουλ

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ