ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Νέα συμβόλαια σε Άιμπ και Φλάναγκαν

Νέα συμβόλαια σε Άιμπ και Φλάναγκαν

Το μέλλον του Ραχίμ Στέρλινγκ ειναι στον αέρα όμως η Λίβερπουλ φρόντισε την ίδια στιγμή να κρατήσει στο "Anfield" δύο από τους πλέον υποσχόμενους νεαρούς άσους της.

Δύο σημαντικές συμφωνίες ολοκλήρωσε την Πέμπτη (21/5) η Λίβερπουλ, με την διοίκηση των "κόκκινων" να ανακοινώνει επίσημα πως οι Τζόρντον Άιμπ και Τζον Φλάναγκαν υπέγραψαν νέα μακροχρόνια συνεργασίας με το σύλλογο.

"Πετάω στο φεγγάρι. Ήταν κάτι για το οποίο ανυπομονούσα. Είμαι χαρούμενος που έκλεισε το θέμα. Τώρα περιμένω την έναρξη της νέας σεζόν καθώς και το τελευταίο παιχνίδι της φετινής.

Νέα συμβόλαια σε Άιμπ και Φλάναγκαν

Ο Τζόρντον Άιμπ υπογράφει το νέο του συμβόλαιο με τη Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ είναι σπουδαίος σύλλογος και μου αρέσει η φιλοσοφία εδώ", τόνισε αμέσως μετά την επισημοποίηση του deal ο 19χρονος winger της Λίβερπουλ, Τζόρντον Άιμπ.

Νέο συμβόλαιο υπέγραψε και ο μεγάλος άτυχος φέτος για τη Λίβερπουλ (δεν έπαιξε ούτε ένα ματς μέσα στη σεζόν λόγω τραυματισμού στο γόνατο ενώ είναι πολύ πιθανό να μείνει άλλους 6 με 9 μήνες εκτός γηπέδων), Τζον Φλάναγκαν, με τον Μπρένταν Ρότζερς να δηλώνει για τη συμφωνία με τον 22χρονο φουλ-μπακ.

Νέα συμβόλαια σε Άιμπ και Φλάναγκαν

Ο Τζον Φλάναγκαν έχασε όλη τη σεζόν λόγω τραυματισμού και θα χρειαστεί υπομονή μέχρι να ξαναφορέσει την κόκκινη φανέλα σε επίσημο αγώνα

"Είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για μας. Όλοι οι γιατροί λένε πως θα επιστρέψει πιο δυνατός και πιο υγιής. Ήταν μία τεράστια απώλεια για μας τη φετινή σεζόν".

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ