ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Νάπολι καλεί Μπαλοτέλι!

Νάπολι καλεί Μπαλοτέλι!

Η Νάπολι του Ράφα Μπενίτεθ εμφανίζεται έτοιμη να κάνει πρόταση στην Λίβερπουλ για να πάρει τον Μάριο Μπαλοτέλι τον Ιανουάριο σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα. Διαβάστε το story.

Η τιμή του Μάριο Μπαλοτέλι έχει κάνει κατακόρυφη βουτιά στο ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο τους τελευταίους μήνες, όντας άσφαιρος με τη φανέλα της Λίβερπουλ στο πρωτάθλημα, δεν αποκλείεται όμως να δούμε σύντομα πρόταση ομάδας να τον αποκτήσει.

Αυτό υποστηρίζει με σημερινό της δημοσίευμα η αγγλική εφημερίδα "Express", σύμφωνα με την οποία ο Ράφα Μπενίτεθ σκέφτεται σοβαρά να κινηθεί για τον "Super Mario" και να είναι διατεθειμένος να ξοδέψει 12.600.000 ευρώ για να τον φέρει στο "San Paolo" τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Μία κίνηση που από τη μία θα εμπεριέχει ρίσκο καθώς ο 24χρονος Ιταλός φορ διανύει περιόδο απίστευτου ντεφορμαρίσματος αλλά από την άλλη θα πρέπει να ληφθεί υπόψη πως το περασμένο καλοκαίρι η Λίβερπουλ είχε δώσει πολύ περισσότερα χρήματα (20.000.000 ευρώ) για να τον πάρει από τη Μίλαν.

Σημειώνεται πως ο Μπαλοτέλι είχε σημειώσει 18 γκολ πέρυσι με τη Μίλαν και 12 γκολ σε 13 ματς Serie A την αμέσως προηγούμενη σεζόν, όμως φέτος δεν έχει καταφέρει να βρει δίχτυα σε κανένα από τα 8 ματς της Premier League που έχει φορέσει τη φανέλα των "reds".

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ