ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Μπεντεκέ: "Δεν παίζουμε και σαν την Μπαρτσελόνα"

Μπεντεκέ: "Δεν παίζουμε και σαν την Μπαρτσελόνα"
© GETTY IMAGES

Ο Κριστιάν Μπεντεκέ από το Βέλγιο εξέφρασε τη δυσφορία του για το γεγονός ότι δε μετρά πολλά λεπτά συμμετοχής επί τεχνικής ηγεσίας Γιούργκεν Κλοπ, αφήνοντας αιχμές για τον Γερμανό.

Ο 25χρονος διεθνής Βέλγος επιθετικός της Λίβερπουλ, Κριστιάν Μπεντεκέ, βλέπει το χρόνο συμμετοχής του, στους "reds", μειωμένο και δε δίστασε να εκφράσει την απογοήτευσή του για τις επιλογές του Γιούργκεν Κλοπ.

Μάλιστα, ο Μπεντεκέ απάντησε σε όσους του καταλογίζουν ότι δεν ταιριάζει - στη γεμάτη πρέσινγκ - φιλοσοφία του Γερμανού τεχνικού της Λίβερπουλ, τονίζοντας ότι "δεν παίζει και σαν την Μπαρτσελόνα".

"Μερικοί συμπαίκτες μου, μου είπαν ότι θα ήμουν τυχερός με την άφιξη του Κλοπ, γιατί σίγουρα θα έπαιζα. Όταν ο προπονητής σου, λέει ότι θα ήθελε να σε πάρει στην Ντόρτμουντ και λίγο αργότερα είσαι στην ίδια ομάδα με αυτόν και σε αγνοεί, είναι λίγο δύσκολο να το καταλάβεις.

Βρίσκω παράξενο, δεν καταλαβαίνω γιατί ο κόσμος υποστηρίζει ότι δεν ταιριάζω και δεν πρεσάρω ψηλά. Μπορώ να πρεσάρω και να κινούμαι πολύ. Δεν είναι ότι παίζουμε σαν την Μπαρτσελόνα.

Το Γενάρη δεν ήθελα να φύγω και είναι ακόμη επιθυμία μου να συνεχίσω στη Λίβερπουλ. Θα δούμε στο τέλος της σεζόν", υποστήριξε ο Κριστιάν Μπεντεκέ στο Voetbal Magazine.

Μπεντεκέ: "Δεν παίζουμε και σαν την Μπαρτσελόνα"
© PA

Από την άφιξη του Γιούργκεν Κλοπ στο Λίβερπουλ, ο Κριστιάν Μπεντεκέ μετρά 19 συμμετοχές στην Premier League, 2 στο League Cup, 4 στο FA Cup και 4 στο Europa League. Συνολικά μετρά 8 γκολ σε 35 συμμετοχές, την τρέχουσα σεζόν.

Ο Βέλγος φορ έχει ξεκινήσει μόνο μια φορά στη βασική ενδεκάδα της ομάδας του, στις τελευταίες 10 αναμετρήσεις πρωταθλήματος. Ενώ και στο Europa League έμεινε στον πάγκο στα νοκ-άουτ ματς με την Άουγκσμπουργκ, αλλά και στο πρώτο με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αγωνίστηκε για πέντε λεπτά στη ρεβάνς.

Ντάνιελ Στάριτζ και Ντιβόκ Ορίγκι είναι οι πρώτες επιλογές του Γερμανού, την ίδια ώρα που για τον "διαμαρτυρόμενο" Βέλγο, έχει εκφράσει ενδιαφέρον η Γουέστ Χαμ. Με το εμπόδιο να είναι τα χρήματα.

"Το πρόβλημα είναι ότι έχει μεγάλο συμβόλαιο, το οποίο η ομάδα δεν μπορεί να το αντέξει. Αλλά, είναι ένας παίκτης που θαυμάζουμε", υποστήριξε ο αντιπρόεδρος της Γουέστ Χαμ, Ντέιβιντ Σάλιβαν.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ