ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Μπάσιμο της Λίβερπουλ για Μπαλοτέλι

Μπάσιμο της Λίβερπουλ για Μπαλοτέλι

Σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα, ο Μάριο Μπαλοτέλι βρίσκεται στο στόχαστρο της Λίβερπουλ και μάλιστα έγινε πρόταση στη Μίλαν για την απόκτησή του.

Ο Μάριο Μπαλοτέλι αποτελεί το μεγάλο στόχο της Λίβερπουλ για να "θωρακίσει" τη γραμμή κρούσης της. Σύμφωνα με το "Sport Mediaset", έγινε πρόταση 17,6 εκ. λιρών από την διοίκηση των "ρεντς" προς τη Μίλαν, ούτως ώστε ο παίκτης να κάνει το μεγάλο άλμα για το "Νησί" και να παίξει για τη δευτεραθλήτρια Αγγλίας.

Ο "Σούπερ Μάριο" είναι προς παραχώρηση με το ανάλογο αντίτιμο και η Λίβερπουλ έκανε γερό μπάσιμο προκειμένου να τον αποκτήσει. Η Μίλαν θέλει να κλείσει "τρύπες" στα ταμεία της, ο Μπρένταν Ρότζερς επιθυμεί να συνεργαστεί με τον Μπαλοτέλι, εξ ου και το θέμα για να πραγματοποιηθεί το deal.

Βέβαια, η Μίλαν αξιώνει περισσότερα χρήματα, όμως σύμφωνα με το δημοσίευμα θέλει τόσο πολύ να τον πουλήσει, που τη λαμβάνει σοβαρά υπόψιν. Ο μάνατζερ του Μπαλοτέλι, Μίνο Ραϊόλα αναμένεται να έχει συναντήσεις για το θέμα και μένει να δούμε ποια θα είναι η τελική κατάληξη.

Αν η πρόταση απορριφθεί, η Λίβερπουλ θα προσπαθήσει να υπογράψει τον παίκτη με τη μορφή δανεισμού και να τον κάνει οριστικά δικό της το επόμενο καλοκαίρι. Όπως και να 'χει, αναμένονται και άλλα επεισόδια στο σίριαλ αυτό...

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ