ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Μπαλοτέλι: "Ποτέ δεν έτρεχα τόσο πολύ"!

Μπαλοτέλι: "Ποτέ δεν έτρεχα τόσο πολύ"!

Ο Μάριο Μπαλοτέλι απαντάει μέσω συνέντευξης στους επικριτές του, τονίζοντας πως ποτέ στο παρελθόν δεν είχε τρέξει όσο στη Λίβερπουλ και βαθμολογώντας τον με "7" για την παρουσία του στο "Άνφιλντ".

Όση περισσότερη κριτική του ασκείται, τόσο μεγαλώνει η αυτοεκτίμησή του. Αυτό υποστηρίζει ο Μάριο Μπαλοτέλι στην τελευταία συνέντευξη που παραχώρησε στο Fox Sports Australia, με τον άσο της Λίβερπουλ να δηλώνει πως με την κόκκινη φανέλα τρέχει στο γήπεδο περισσότερο από ποτέ και να βαθμολογεί μάλιστα τον εαυτό του με 7...

"Δεν έχω ανάγκη ο κόσμος να πιστέψει σε μένα από τη στιγμή που εγώ έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου. Για μένα μετράνε περισσότερο η οικογένεια και οι στενοί μου φίλοι", δήλωσε αρχικά ο "Super Mario", ο οποίος δεν φαίνεται να προβληματίζεται ιδιαίτερα για το γεγονός ότι δεν έχει σκοράρει ακόμα στην Premier League.

"Μερικοί πιστεύουν πως από τη στιγμή που δεν σκοράρω και δεν ξεκίνησα καλά τη σεζόν, δεν μπορώ να είμαι πια ένας τοπ παίκτης, ένας παίκτης σημαντικός για αυτή την ομάδα.

Μπαλοτέλι: "Ποτέ δεν έτρεχα τόσο πολύ"!
AFP

Αυτό είναι δικό τους θέμα, δεν με ενδιαφέρει αυτό που λέγεται για μένα επειδή ξέρω ότι είναι μόνο ψέματα".

Πώς βαθμολογεί όμως ο ίδιος ο Μπαλοτέλι τον εαυτό του μετά από σχεδόν τρεις μήνες στη Λίβερπουλ; "Τώρα μου βάζω 7 ενώ πριν από δύο χρόνια έβαζα 6,5 στον εαυτό μου.

Τρέχω περισσότερο απ'ότι πριν, δεν έχω τρέξει ποτέ τόσο, για αυτό αξίζω μισό βαθμό παραπάνω. Τα γκολ θα έρθουν, προς το παρόν δεν έρχονται όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν ξέρω πια να σκοράρω".

Δείτε σε video τη συνέντευξη του Μάριο Μπαλοτέλι:

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ