ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Μπαλοτέλι: "Σακό, έλα στη Νις"

Μπαλοτέλι: "Σακό, έλα στη Νις"

Ο προπονητής της εθνικής Γαλλίας, Ντιντιέ Ντεσάν, αλλά κι ο Μάριο Μπαλοτέλι αναφέρθηκαν σε δηλώσεις τους στον Μαμαντού Σακό και υποστήριξαν ποιο είναι το καλύτερο δυνατό για την καριέρα του.

Είναι γνωστό ότι ο Μαμαντού Σακό δεν υπολογίζεται απ' τον Γιούργκεν Κλοπ και το μέλλον του στη Λίβερπουλ κρίνεται εξαιρετικά αβέβαιο. Ντιντιέ Ντεσάν και Μάριο Μπαλοτέλι μέσα από δηλώσεις τους τον παροτρύνουν να ψάξει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του τον προσεχή Ιανουάριο.

Ο πρώην αμυντικός της Παρί Σεν Ζερμέν είχε "συλληφθεί" τον Απρίλιο να κάνει χρήση απαγορευμένων ουσιών, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός ομάδας. Βέβαια, ούτε στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν έχει χρησιμοποιηθεί, με τον Κλοπ να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες του.

Ο προπονητής της εθνικής Γαλλίας, Ντιντιέ Ντεσάν, έκανε δηλώσεις για το εν λόγω θέμα, υποστηρίζοντας ότι το καλύτερο για τον 26χρονο αμυντικό είναι να αναζητήσει ομάδα την προσεχή μεταγραφική περίοδο: "Δεν υπάρχει άλλη λύση για εκείνον, απ' το να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του".

Επιπλέον, ο φίλος του Μάριο Μπαλοτέλι, υποστήριξε: "Μιλάω συχνά με τον Σακό και του λέω συνέχεια πως είναι κρίμα ένας παίκτης σαν αυτόν να μην αγωνίζεται. Πρέπει να αποχωρήσει απ΄τη Λίβερπουλ κι αν θέλει ας έρθει στη Νις τον Ιανουάριο. Νομίζω ότι είναι καλή ιδέα".

Υπενθυμίζουμε ότι ο Σακό προπονείται με την ομάδα νέων, αλλά όπως υποστηρίζει δεν χάνει το χαμόγελό του: "Είμαι καλά. Ξαναβρήκα τη φόρμα μου. Εξακολουθώ να έχω το χαμόγελό μου".

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ