ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Μινιολέ: "Δεν δέχομαι να είμαι στον πάγκο"

LIVERPOOL, ENGLAND - SEPTEMBER 23:  Simon Mignolet of Liverpool during the Capital One Cup Third Round match between Liverpool and Middlesbrough at Anfield on September 23, 2014 in Liverpool, England.  (Photo by Alex Livesey/Getty Images)
LIVERPOOL, ENGLAND - SEPTEMBER 23: Simon Mignolet of Liverpool during the Capital One Cup Third Round match between Liverpool and Middlesbrough at Anfield on September 23, 2014 in Liverpool, England. (Photo by Alex Livesey/Getty Images) GETTY IMAGES

Σε δηλώσεις που παραχώρησε στον βελγικό Τύπο, ο Σιμόν Μινιολέ εμφανίστηκε απογοητευμένος για την παρουσία του στην ομάδα τη φετινή σεζόν. Επιπλέον, ερωτήθηκε για το αν σκοπεύει να αποχωρήσει απ' τη Λίβερπουλ.

Δυσαρεστημένος απ' την μη χρησιμοποίηση του στο βασικό σχήμα της Λίβερπουλ, εμφανίστηκε ο Σιμόν Μινιολέ, σε δηλώσεις που παραχώρησε σε βελγικό μέσο. Επιπλέον, υπογράμμισε ότι δεν σκέφτεται να αποχωρήσει απ' την ομάδα.

Όπως είναι γνωστό, ο 28χρονος κίπερ βρίσκεται στη "σκιά" του Λόρις Κάριους, μιας κι έχει να αγωνιστεί σε παιχνίδι πρωταθλήματος απ' την 5η αγωνιστική και την εκτός έδρας νίκη απέναντι στη Τσέλσι (2-1). Μάλιστα, η τελευταία του συμμετοχή καταγράφεται στις 25 Οκτωβρίου σε αναμέτρηση κόντρα στην Τότεναμ, στο πλαίσιο του EFL Cup (2-1).

Στην αρχική του τοποθέτηση τόνισε: "Ποτέ στην καριέρα μου δεν βρισκόμουν στον πάγκο. Δεν το θέλω αυτό, δεν το δέχομαι. Θα συνεχίσω τη σκληρή προπόνηση, έτσι ώστε να επιστρέψω στη βασική ενδεκάδα".

Σε ερώτηση για το αν σκέφτεται να αποχωρήσει απ' τη Λίβερπουλ, απάντησε: "Δεν είναι σωστό να φύγω. Μένω αφοσιωμένος στην ομάδα".

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ