ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Μέχρι και 9 μήνες εκτός δράσης ο Τζο Γκόμεζ

Μέχρι και 9 μήνες εκτός δράσης ο Τζο Γκόμεζ
© BPI / JOE TOTH

Ο Γιούργκεν Κλοπ έχασε ήδη μία λύση για όλη την χρονιά, καθώς ο Τζο Γκόμεζ τραυματίστηκε με την εθνική ελπίδων της Αγγλίας και ίσως απουσιάσει από την δράση μέχρι και 9 μήνες!

Δύο προπονήσεις έχει κάνει όλες και όλες ο Γιούργκεν Κλοπ με την Λίβερπουλ και ήδη έχει την πρώτη απώλεια, καθώς ο Τζο Γκόμεζ τραυματίστηκε σοβαρά.

Ο 18άχρονος Άγγλος αμυντικός έχει υποστεί ρήξη προσθίου χιαστού και αναμένεται να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης από 6 μέχρι και 9 μήνες!

Ο τραυματισμός ήρθε στην αναμέτρηση της εθνικής ελπίδων της Αγγλίας με το Καζακστάν και αρχικά το ιατρικό επιτελείο της εθνικής εκτίμησε πως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, με τον προπονητή, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, να λέει πως "ευτυχώς δεν είναι κάτι σοβαρό".

Ο ποδοσφαιριστής πήγε σήμερα στο προπονητικό κέντρο της Λίβερπουλ και τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων σόκαραν τους πάντες.

Με 5.000.000 ευρώ τον είχε αποκτήσει φέτος από την Τσάρλτον, πρόκειται για ταλαντούχο στόπερ που παίζει και μπακ, δεξιά και αριστερά, ενώ ως αριστερό μπακ τον χρησιμοποίησε αρκετά ο Μπρένταν Ρότζερς, χωρίς πάντως να είναι φυσική του θέση.

Ο Γιούργκεν Κλοπ έχει πρόβλημα, δεν του... περισσεύουν οι αμυντικοί και ο Αλμπέρτο Μορένο δεν έχει αντικαταστάτη για την θέση του αριστερού μπακ, ενώ ο Τζον Φλάναγκαν που μπορεί να παίξει εκεί, είναι ακόμη ανέτοιμος επιστρέφοντας από σοβαρό τραυματισμό.

Μέχρι και 9 μήνες εκτός δράσης ο Τζο Γκόμεζ
TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ