ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λουίς Γκαρθία: "Σισέ ο πιο καλοντυμένος, με τη χειρότερη μουσική!"

Λουίς Γκαρθία: "Σισέ ο πιο καλοντυμένος, με τη χειρότερη μουσική!"

O πρώην επιθετικός της Λίβερπουλ και του Παναθηναϊκού, Λουίς Γκαρθία απάντησε σε ένα διαφορετικό ερωτηματολόγιο στην ιστοσελίδα των "κόκκινων" και υποκλίθηκε στις στιλιστικές επιλογές του Τζιμπρίλ Σισέ, αλλά παράλληλα τον "κάρφωσε" για τις μουσικές προτιμήσεις του.

Ο Λουίς Γκαρθία ήταν συμπαίκτης με τον Τζιμπρίλ Σισέ επί μία διετία στη Λίβερπουλ (2004-06), ενώ στη συνέχεια οι δύο ποδοσφαιριστές ξανάσμιξαν τη σεζόν 2010-11 στον Παναθηναϊκό.

Ο Ισπανός παλαίμαχος επιθετικός παραχώρησε μία διαφορετική συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα των "κόκκινων" και αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, ότι ο Γάλλος ήταν ο πιο καλοντυμένος συμπαίκτης του, αλλά παράλληλα είχε τις χειρότερες μουσικές προτιμήσεις.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ:

Ο πιο αστείος: "Ο Πέπε Ρέινα αστειευόταν διαρκώς, έκανε πλάκα μ' όλους τους συμπαίκτες του και ήταν ένα πολύ αστείο παιδί".

Ο πιο ταλαντούχος: "Θα πω πως ο Στίβι (σ.σ. Τζέραρντ) ήταν ο πιο ταλαντούχος γιατί τα είχε όλα. Ήταν δυνατός, γρήγορος, καλός με την μπάλα στα πόδια και με μεγάλο πάθος. Αν έχεις έναν ποδοσφαιριστή που έχει όλα τα παραπάνω, τότε θα γίνει ο Στίβεν Τζέραρντ".

Τα καλύτερα μαλλιά: "Δεν θα πω τα δικά μου. Ήμουν πάντα ικανοποιημένος με τα δικά μου, αλλά θα πω του Μίλαν Μπάρος. Φορούσε πάντα την κορδέλα στα μαλλιά και έβαζε τζελ σε κάθε παιχνίδι, επομένως θα πω του Μίλαν Μπάρος".

Τα χειρότερα μαλλιά: "Ο Ρόμπι έχανε κάποια απ' τα μαλλιά του. Δεν του το είπαμε, αλλά δεν έδειχναν σε καλή κατάσταση".

Ο πιο φιτ: "Ο Μόμο Σισοκό. Ήμουν έκπληκτος απ' τον τρόπο, με τον οποίο έτρεχε. Διένυε 12 με 13 χιλιόμετρα σε κάθε παιχνίδι. Ήταν ένας τρελός παίκτης".

Το χειρότερο γούστο στη μουσική: "Πιθανότατα ο Τζιμπρίλ Σισέ. Άκουγε όλη ημέρα R 'n' B και Rap και ήταν δύσκολο να τον αντέξεις για περισσότερο από 10 λεπτά".

Ο καλύτερος τραγουδιστής: "Θα πω τον Κράουτσι (σ.σ. Πίτερ Κράουτς) επειδή δεν είχε την καλύτερη φωνή, αλλά τραγουδούσε όλη ημέρα".

Ο καλύτερος πασέρ: "Θα πω τον μάστερ στις πάσες, τον Τσάμπι Αλόνσο, φυσικά".

Ο πιο καλοντυμένος: "Ο Τζιμπρίλ Σισέ, αλλά επίσης κι ο Χάρι Κιούελ".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ