ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λόβρεν: "Στο μυαλό μου ήδη η Λίβερπουλ"

Λόβρεν: "Στο μυαλό μου ήδη η Λίβερπουλ"
© PA

Ο Ντέγιαν Λόβρεν κατέστησε σαφές πως επιθυμία του είναι να φορέσει τη φανέλα της Λίβερπουλ και ν' ακούει το "You'll Never Walk Alone". Φήμες για Μπέρτραντ και Άσλεϊ Κόουλ, θέλει Σκρτελ η Γαλατάσαράι, πωλείται ο Άγκερ.

Ρίκι Λάμπερτ και Άνταμ Λαλάνα άφησαν τη Σαουθάμπτον για να φορέσουν τη φανέλα της Λίβερπουλ, αλλά μπορεί να υπάρχει και άλλος που θα ακολουθήσει το ίδιο δρομολόγιο. Ο λόγος για τον Ντέγιαν Λόβρεν, ο οποίος είναι ο πρώτος στόχος του Μπρένταν Ρότζερς για την άμυνα των "κόκκινων".

Πρόσφατα οι "Άγιοι" απέρριψαν πρόταση 20 εκ. λιρών για τον Κροάτη και αυτό δυσαρέστησε σφόδρα τον 25χρονο, ο οποίος το κατέστησε σαφές με τις ακόλουθες δηλώσεις στο "Sportske Novosti": "Η Λίβερπουλ έκανε μία πρόταση και ο σύλλογος δε με ενημέρωσε. Δεν ήταν σωστό. Το έμαθα από αλλού, απογοητεύτηκα και συνειδητοποίησα ότι δεν έχω καμία δουλειά στη Σαουθάμπτον. Η Λίβερπουλ έδωσε 20 εκ. λίρες και η Σαουθάμπτον με είχε αγοράσει με 9 εκ. λίρες. Επομένως, ήταν τα διπλά.

Είναι απίστευτο ότι είχα τέτοια πρόταση και ο σύλλογος είπε πως δεν ήμουν για πώληση. Ειλικρινά, στο μυαλό μου είναι ήδη η Λίβερπουλ. Θέλουν 25 εκ. λίρες, αλλά δεν ξέρω αν θα τα πάρουν. Η Λίβερπουλ είναι ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους του κόσμου. Μόνο η Ρεάλ Μαδρίτης έχει τόσους οπαδούς σε όλο τον κόσμο. Την τελευταία φορά που έπαιξα στο "Άνφιλντ" ένιωθα ρίγος όταν άκουγα το "You'll Never Walk Alone". Θα ήθελα να το ακούω συνέχεια".

Ενδιαφέρον για Σκρτελ, πωλείται ο Άγκερ

Η ενδεχόμενη άφιξη του Λόβρεν θα σημάνει και την πώληση ενός εκ των κεντρικών αμυντικών της Λίβερπουλ. Ποιος έχει τις περισσότερες πιθανότητες ν' αποχωρήσει; Ο Ντάνιελ Άγκερ, ο οποίος τη σεζόν που μας πέρασε δεν ήταν πάντα στις βασικές επιλογές του Ρότζερς, κάτι που τον ενοχλεί. Δημοσίευμα της "Mundo Deportivo", μάλιστα, αναφέρει ότι ο παίκτης προτάθηκε πριν από τρεις μήνες στην Μπαρτσελόνα, αλλά εκείνη δεν το είδε ζεστά. Η Λίβερπουλ προτιμά να τον δώσει στους Καταλανούς, οι οποίοι το περασμένο καλοκαίρι είχαν κάνει πρόταση για την απόκτησή του, η οποία απορρίφθηκε.

Όσον αφορά τον Μάρτιν Σκρτελ, η κυριακάτικη έκδοση της "People" αναφέρει ότι ο Σλοβάκος είναι στη λίστα της Γαλατάσαράι. Ο 29χρονος έχει συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια με τους Μέρσεϊσαϊντερς, αλλά οι Τούρκοι είναι διατεθειμένοι να τον χρυσώσουν δίνοντάς του περισσότερα από 100.000 λίρες την εβδομάδα. Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι δεδομένα βαλίτσες για την πατρίδα του ετοιμάζει Ιάγκο Άσπας, ο οποίος θα υπογράψει στη Σεβίλλη έναντι 7.2 εκ. λιρών.

Πληθαίνει η λίστα γι' αριστερό μπακ

Τέλος, πονοκέφαλος για τον Ρότζερς είναι η θέση του αριστερού μπακ. Ο Αλμπέρτο Μορένο είναι δεδομένα η πρώτη επιλογή, όμως, από τη στιγμή που έχει κολλήσει το θέμα της απόκτησής του εξετάζονται κι εναλλακτικές. Σύμφωνα με τη "Daily Mail" μία εξ αυτών είναι του Άσλεϊ Κόουλ, παρόλο που ο 33χρονος βρίσκεται πολύ κοντά στη Ρόμα. Περισσότερες πιθανότητες έχει η αγορά του Ράιαν Μπέρτραντ, τον οποίο εκτιμά πολύ ο Ρότζερς. Υπάρχουν και πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες Τσέλσι και Λίβερπουλ έχουν συμφωνήσει στα 6 εκ. λίρες.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ