ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λόβρεν: "Θα μπορούσα να γράψω βιβλίο για την καριέρα μου"

Λόβρεν: "Θα μπορούσα να γράψω βιβλίο για την καριέρα μου"

Ο Ντέγιαν Λόβρεν αποκάλυψε πως είχε προαίσθημα πως θα σκοράρει στο φινάλε του αγώνα με την Ντόρτμουντ ενώ δήλωσε πως θα μπορούσε να γράψει βιβλίο για τη μέχρι τώρα καριέρα του.

Ο Ντέγιαν Λόβρεν έχει "ακούσει πολλά" από το καλοκαίρι του 2014 που βρίσκεται στη Λίβερπουλ καθώς πολλοί είναι αυτοί που θεωρούν πως οι "κόκκινοι" θα έπρεπε να είχαν βρει πιο ποιοτικό παίκτη για το κέντρο της άμυνάς τους, όμως εδώ και λίγες ημέρες αποτελεί τον αγαπημένο παίκτη των οπαδών.

Αιτία φυσικά το συγκλονιστικό φινάλε στον δεύτερο προημιτελικό του Europa League κόντρα στη Ντόρτμουντ, με τον 26χρονο Κροάτη στόπερ να σκοράρει με κεφαλιά στις καθυστερήσεις υπογράφοντας το τελικό 4-3 και να στέλνει την ομάδα του στα ημιτελικά μέσα σε ντελίριο ενθουσιασμού.

Λόβρεν: "Θα μπορούσα να γράψω βιβλίο για την καριέρα μου"

"Στα δέκα τελευταία λεπτά αισθανόμουν ότι μπορούσα να σκοράρω, ότι μπορούσα να είμαι ο καθοριστικός παίκτης του αγώνα. Δεν μπορώ καν να εξηγήσω το γιατί αλλά είχα αυτό το προαίσθημα και έτσι έφτασα στην αντίπαλη περιοχή και πήδηξα για την κεφαλιά", τόνισε ο Λόβρεν σε συνέντευή του στην "Sportske novosti", για να συμπληρώσει μεταξύ άλλων:

"Θα μπορούσα να γράψω βιβλίο για μένα, μία αυτοβιογραφία. Η καριέρα μου είναι πραγματικά συναρπαστική, με πολλά "πάνω" και "κάτω". Πιστεύω πως θα μπορούσε να γραφτεί ένα βιβλίο πολύ ενδιαφέρον αλλά ακόμα έχω χρόνο να το κάνω".

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ