ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κορυφαίος της σεζόν για τη Λίβερπουλ ο Σαλάχ

Liverpool's Mohamed Salah celebrates after scoring his side's opening goal during the Champions League semifinal, first leg, soccer match between Liverpool and Roma at Anfield Stadium, Liverpool, England, Tuesday, April 24, 2018. (AP Photo/Rui Vieira)
Liverpool's Mohamed Salah celebrates after scoring his side's opening goal during the Champions League semifinal, first leg, soccer match between Liverpool and Roma at Anfield Stadium, Liverpool, England, Tuesday, April 24, 2018. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Αναμενόμενη διάκριση για τον Μοχάμεντ Σαλάχ, που αναδείχθηκε ως ο κορυφαίος παίκτης της Λίβερπουλ και έστειλε μήνυμα παραμονής του στο Anfield.

Η εκπληκτική σεζόν που διανύει ο Αιγύπτιος είχε ως αποτέλεσμα την ανάδειξη του ως παίκτη της σεζόν στην Premier League, επομένως δεν αποτελεί είδηση ότι ο τίτλος του κορυφαίου του απονεμήθηκε και από τον οργανισμό της Λίβερπουλ.

Εμφανώς ικανοποιημένος για τα πεπραγμένα του με τη φανέλα των "κόκκινων", ο Μοχάμεντ Σαλάχ έστειλε μήνυμα παραμονής του στο Anfield, παρά τις σειρήνες που έρχονται από την Ισπανία και την Ρεάλ Μαδρίτης.

"Είμαι χαρούμενος εδώ, όλα είναι πολύ καλά. Έχω φιλοδοξίες για το μέλλον με τη Λίβερπουλ. Κάναμε μια εξαιρετική σεζόν, τώρα είμαστε στον τελικό και όλοι είναι ενθουσιασμένοι.

Αλλά είναι μόνο η αρχή. Θέλουμε να κατακτήσουμε το Champions League και να φτάσουμε ψηλά και τη νέα σεζόν", τόνισε χαρακτηριστικά ο Αιγύπτιος εξτρέμ.

Ο Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ κέρδισε το βραβείο του καλύτερου νεαρού παίκτη της Λίβερπουλ και ο Άλεξ Όξλεϊντ-Τσέιμπερλεν του βραβείο του γκολ της χρονιάς, για το τέρμα του απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι.

AP Photo/Rui Vieira

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ